SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

På gång

Fokus Hudförbättring

Under mars månad kommer vi fokusera på hudförbättrande behandlingar & produkter. Vi vill hjälpa dig att nå fantastiska resultat med din...

Under mars månad kommer vi fokusera på hudförbättrande behandlingar & produkter. Vi vill hjälpa dig att nå fantastiska resultat med din hy. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta rätt produkter och behandlingar. Att det finns fantastiska produkter på marknaden råder det inget tvivel om! Dock är de inte så fantastiska om de sitter på fel hud. Ingrediensteknologin tar hela tiden stora kliv framåt vilket medför nya och spännande produkter. Men hur kan man hitta rätt i denna djungel? För att klara det krävs att du känner till vilken hudtyp du har, först då kan du hitta de rätta produkterna för dig. Nedan följer några av våra favoritmärken som erbjuder produkter för olika hudtyper och hudtillstånd:



Dermalogica

Dermalogicas produkter har de senaste åren befunnit sig i en ledarposition vad gäller kvalitet och prestanda. Endast de finaste ingredienser används: samtliga produkter är icke-komedogena, dvs. de framkallar inte pormaskar. De är även fria från mineraloljor, artificiella ämnen samt lanolin. Läs mer om Dermalogica här.



Murad

Det amerikanska hudvårdsmärket Murad har idag 18 olika patent, som alla representerar genombrott inom behandling av åldrande hud, rynkor, acne och celluliter. Murads produkter innehåller ingredienser som är antiinflammatoriska, fuktgivande samt rika på antioxidanter. Läs mer om Murad här.


Sans Soucis

Sans Soucis har sedan 60 år tillbaka räknats som hudvårdspecialist och är en av Europas mest framgångsrika tillverkare av högklassiga och samtidigt prisvärda produkter. Med naturliga ingredienser i kombination med innovativa ämnen är produkterna väl anpassade till olika hudtyper med olika förutsättningar och behov.  Läs mer om Sans Soucis här.


Bioline

Bioline är italiensk hudvård av högsta kvalitet som är designad för dig och din livsstil. Märkets vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt och snabbt sätt vill se resultat på din hud. Produkterna kombinerar det bästa från naturen med det senaste inom vetenskap. Läs mer om Bioline här.


Elizabeth Arden PRO

Produkterna i Elizabeth Arden PRO är utvecklade för att hjälpa din hud till ett ungdomligare uttryck samt motverka de faktorer som påverkar att huden åldras. Tänk dig en påtagligt fräschare hud som ser yngre ut med avancerad skyddsteknik som kan ge huden ett spänstigare och vackrare utseende. Läs mer om Elizabeth Arden PRO här.



Tveka inte på att kontakta oss för dina frågor eller funderingar. Du är alltid varmt välkommen till någon av våra salonger! Hitta till oss.

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Fokus Hudförbättring
Hämta din order!

Har du vägarna förbi Jönköping? Då kan du även hämta ut din order i vårt Showroom på Herkulesvägen 6...

Öppettider i sommar

Nu är sommaren här och i Värnamo har vi lite andra öppettider under sommaren, ta del av alla öppettider här...

Jobba med oss?

Hudoteket växer så det knakar och därför behöver vi förstärka vårt härliga team med ytterligare...

Premiär för Smith & Cult

Vi lanserar Smith & Cult på Hudoteket, det är ett nagellack med hög kvalité och oslagbart pigment. Det har lång...

Marknad 27-28/5

Sista helgen i Maj är det Jönköpings Marknad och vi hälsar dig varmt välkommen till vår butik...

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: UV5GjS (motverkar spam)