SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Comfort Zone

Comfort Zone är ett medvetet professionellt hudvårdsmärke, ett varumärke som har som mål att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för huden att må bra. Detta mål kombineras meden hög ambition om att ta hand om vår planet och natur och skapa de bästa förutsättningarna för vår omvärld. Comfort Zones resultatinriktade, hållbara, vetenskapsgrundade formulas och behandlingar föransikte och kropp tillverkas i Parma på Davines Village. Företagsgruppen är B Corp-certifierad vilket innebär att man vill göra gott för världen samtidigt som man driver företag. Detta arbete speglas i alla led, i både tillverkningsmetoder, lagerhållning, ingrediensval, utbildningar och marknadsmaterial.

Comfort Zone payoff är”concious skin science”. Vad menas med det egentligen? Ordet concious, eller medveten, syftar på flera olika saker. För det första, medvetna val när det gäller vad som är bäst för huden. Med Comfort Zone kan huden förbättras synligt tack vare salongsbehandlingar och aktiva hemmaprodukter i kombination med den hälsosamma och hållbara livsstilen som förespråkas. I labbet arbetar idag 40 personer och nya produkter tas fram av en speciellt utsedd vetenskaplig kommitté. Produkterna testas dermatologiskt och effektiviteten är kliniskt bevisad innan lansering sker. Concious syftar också på ingrediensval då Comfort Zone har en egen vetenskaplig trädgård där ingredienser odlas och aktiva molekyler från växtriket kan studeras. Kraven på resultat är höga och ingredienserna är växtbaserade och högteknologiska.

Alla produkter är veganska och man undviker ämnen som silikoner, djurderivat, mineraloljor, artificiella färgämnen, SL och SLS. Även framtagningen av förpackningarna är ett högst medvetet val då de är koldioxidneutral tillverkning med återvunnen plast i tillverkningen av flaskor och tuberna görs av sockerrör. Grundaren, Doktor Davide Bollati, är farmaceut och kosmetisk kemist i botten men också en visionärmed höga hållbarhetsmål i sikte. Varje års tas en hållbarhetsrapport fram och många välgörenhetsprojekt stödjs och drivs av Comfort Zone och Davines Group. Det är inte förvånande att många span och skönhetssalonger väljer just Comfort Zone världen över.


Fyra zoner

SCIENCE
Vetenskapen är närvarande i allt vi gör, den visar vägen för vår utveckling och ger oss lösningar. Comfort Zone välkomnar den mänskliga sidan av vetenskapen och fokuserar på hur den hjälper oss att utveckla och skapa innovationer.

SOUL
Vår vetenskapliga bakgrund är sammanlänkad med en medfödd passion för konst, design och filosofi, vilket ständigt inspirerar och utvecklar märket. Vi fokuserar på att skapa en själ i allt vi gör, genom omsorg, värme, hängivenhet och trivsel.

WELL-BEING
Välbefinnande är hudvårdens framtid. I dagens värld är vi mer informerade, insiktsfulla och intresserade av vilka fördelarna är för oss. Hudvård måste gå ett steg längre än en lyxig känsla och njutning, genom att skapa konkreta lösningar och tydliga resultat.

ITALY
Italienare är välkända för sin smak, känsla för detaljer och sin uppskattning föröverdådiga sensuella upplevelser. Dessa medfödda egenskaper fyller varje del av vår verksamhet, från forskning och utveckling till produktion, förpackningar och samarbetet med våra kunder.

Comfort Zones olika serier 


Sublime Skin: Idealiskt för mogen hud. Passar alla hudtyper som vill motverka insjunken hud, försämrad spänst eller förlorad elasticitet. Även bra för hud som har lätt för att få pigmenteringar.

Renight: Produkterna i serien är närande och rika på antioxidanter och vitaminer. Renight uppmuntrar din hud att effektivisera den nattliga hudreparationen. Vakna upp med en strålande hud! 

Hydramemory: Hemligheten för en ung och återfuktad hud? Det stavas "Hydramemory". Med dessa produkter får du fukt, fukt och återigen fukt - under alla årstider!

Essential: Essential-serien är designad för att tillhandahålla en daglig rutin. Produkterna har oljebaserade ytaktiva ämnen och återfuktande sockerbetor som hjälper till att rengöra din hud. 

Active Pureness: Har du fet hud? Ja, då är detta något för dig! Produkterna är perfekt för dig med överdriven talgproduktion och stora porer. Är du yngre och har oren hud? Eller har du en kombinerat hudtyp som behöver djuprengörande verkan? Här hittar då allt från rengöring och toning till exfoliering. 

Water Soul: Ta hand om både din hud och våra hav! Med Water Souls hållbara solprodukter kan du göra just det. Även om SPF erbjuder oss skydd mot solen och låter oss njuta av att vara ute, är vissa av dessa produkter skadliga mot marina livsmiljöer. Water Soul är ett hållbart sätt att skydda sig mot solen. 

Tranquillity: Enligt vetenskaplig forskning är stress en av de största riskerna för vår hälsa och vårt välbefinnande. Serien tranquility erbjuder produkter för en bad- och kroppsritual med aromatiska formler som ska hjälpa dig att gå ner i varv. 

Aromasoul: Återuppliva dina sinnen med den fräscha doften av citron- och salvia. Det här kommer direkt att göra dina tankar till Medelhavet, det blir enkelt att lämna vardagen! Välj mellan fantastiska doftljus, ramsprayer - eller varför inte köpa en kräm till kroppen?

Sacred Nature: Den serien består av sju veganska produkter för både ansikte och kropp som alla är certifierade med ECO Cert och EWG Verified. Dessa certifieringar tar hänsyn till hur stor del som är ekologiska ingredienser, hur produkten bidrar till att främja den biologiska mångfalden, att man använder naturresurser på ett ansvarsfullt sätt och att man respekterar miljön genom alla led vid framställningen. 

Body Strategist: Genom att kombinera vetenskap, natur och teknik har Comfort Zone skapat en serie som på ett hållbart och effektivt sätt minskar celluliter och gör huden fastare. Produkterna i serien, med hjälp av dess högkoncentrerade formulas, tar hand om hela din kropp. 

Sun Soul: Njut av solens fördelar på ett säkert sätt med serien Sun Soul! I serien finns en rad olika SPF-skydd som både skyddar mot solen och verkar antiage. Produkterna känns inte heller klibbiga eller klabbiga när du applicerar, utan absorberas snabbt av huden. 

Remedy: Comfort Zone har utvecklat en serie som passar utmärkt för dig som har känslig hud. Serien riktar främst in sig på att dämpa neuroinflammationer, och hjälper till att stärka upp hudbarriären och hudens egna mikroflora. 

Comfort Zone + Italien = Sant

Alla produkter utvecklas och produceras i Parma, Italien i en anläggning som använder 100% energi från förnyelsebara källor. Företaget deltar i projekt som återplanterar träd genom olika utvalda produktlinjer och förpackningar som Aromasoul och Sacred Nature.


Vill du ha tips om Comfort Zone?

Gör vår hudanalys för att få råd och tips vilka produkter som passar just dig och din hud, eller ring någon av våra hudterapeuter så kan de berätta mer.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte Barn Kombinerad ansikte & kropp Kropp
Kategori:
24h kräm After Sun Ampuller & kurer Ansiktsvatten Bodylotion, bodycream & olja Dagkräm Dagkräm med SPF Doftljus Essence Water Hals & Decolltage Handcreme Händer och fötter Kit och Travel kit Kroppspeeling Mask Nagelvård Nattkräm Parfym och doft Peeling Pre Sun Punktbehandlare Rengöring Serum Shower gel Solskydd Tillbehör Ögonkräm Ögonmakeupremover Ögonmask
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Hudtillstånd:
Akne Eksem Finnar Fuktfattig hud Linjer och rynkor Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Pigmenterad hud Pormaskar Rodnad Slapp hud Stora porer Stressad hud Yttorr hud
Hudtillstånd runt ögonen:
Linjer och rynkor Mörka ringar Påsar och svullnad
Hudtillstånd kropp:
Brist på fasthet Bristningar Celluliter Keratosis Pilaris Ojämn hudstruktur Torr hud Ömma muskler
Ingrediensönskemål:
Ekologisk SPF Vegansk
Konsistens:
Balm Creme Gel Lera Mjölk Olja Pads Pressad Serum Spray Stick Vätska
Rengöringstyp:
Balm Gel Micellar Water & rengöringsvatten Mjölk Rengöringsolja & Precleanse
Peelingtyp:
Enzympeeling Kombinerad peeling Mekanisk peeling/Kornpeeling Peel Pads
Masktyp:
Crememask Exfolierande mask Gelémask Sheet Mask/Arkmask
Fördelar:
96 artiklar
Comfort Zone Remedy Cream To Oil Ultra Gentle Cleanser
325 kr
CZ4144
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Sun Soul Tan Maximizer
295 kr
E1100
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Hydramemory Mask
445 kr
CZ4028
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Hydramemory Cream Gel
645 kr
CZ4026
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Essential Beauty
645 kr
1000
E2054
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Essential Milk
325 kr
4180
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Sublime Skin Eye Patch
595 kr
CZ-4154
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Sun Soul Face & Body Aftersun
365 kr
E1108
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Tranquillity Bath & Body Oil
795 kr
4274
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Body Strategist Oil
575 kr
4177
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Hydramemory Cream
645 kr
CZ4025
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Hydramemory Serum
645 kr
CZ4027
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Renight Oil
545 kr
4069
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
33
Comfort Zone Water Soul SOS Aloe Gel
199 kr
295 kr
E1064
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Active Pureness Mask
395 kr
4227
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Aromasoul Mediterranean Spray
495 kr
4266
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Beauty Flash Kit ampoule 3 X 2 ml
295 kr
E2038
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Renight Cream
745 kr
4067
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Time For You kit
645 kr
800
E2049
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Tranquillity Body Lotion
445 kr
4276
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Essential Micellar Water
325 kr
4183
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Remedy Soothing Hydrating Cream
645 kr
CZ4146
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Remedy Soothing Refreshing Toner
325 kr
CZ4145
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
34
Comfort Zone Skin Perfect Mask
99 kr
150 kr
484283
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Sublime Skin Lift-Mask
695 kr
4157
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Tranquillity Oil Blend
795 kr
4273
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Tranquillity Shower Cream
295 kr
4277
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Active Pureness Cleansing Gel
345 kr
4225
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Active Pureness Corrector
295 kr
4229
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Body Strategist Thermogenic Cream
725 kr
4136
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Essential Face Peeling
375 kr
4185
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Essential Face Scrub
375 kr
4184
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop