eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Set i gruppen Ansikte / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop (106780001)
Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Set

Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Set

Betyg på Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Set i gruppen Ansikte / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop 1 kundomdömen
2770 kr / 2345 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Ett lyxigt anti age set som hjälper till att strama upp huden och återställa och ansiktsvolymen.
För vem? Passar en mogen hud.

Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Set innehåller:

Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Set: 
Micro Mesh Uplifter ökar mängden av integrinproteiner i fibroblasterna, vilket förstärker kollagenfibrerna och ger en uppstramande effekt. Cremen innehåller också Lifting Series Advanced Lifting Network Technology för att stödja slapp hud. På samma gång stimulerar Shikuwasa (citrusfrukt) Extract epidermal celldelning och bidrar till att förbättra hudens tjocklek och återställa ansiktsvolymen. Egenskaper: Uppstramande effekt:Micro Mesh Uplifter ökar mängden av integrin i fibroblasterna som forstärker kollagenfibrerna.Advanced Lifting Network Technology kapar en uppstramande film för att stödja slapp hud. Volymeffekt: Shikuwasa Extract stimulerar cellernas delning och hjälper till att återställa hudens tjocklek.
Applicera en lagom mängd över hela ansiktet morgon och kväll med ""dubbel applicering"" rutinen efter lotion.Uppnå större effekt genom att använda den appliceringsteknik som beskrivs i förpackningen. Storlek 40 ml.

Sensai Cellular Performance Lotion II Moist: Ger en rik och silkeslen känsla. Återfuktar huden och ger fasthet. För normal till torr och mycket torr hud. En rik lotion som förbereder huden och optimerar effekten av efterföljande ansiktsvård.Applicera morgon och kväll efter rengöring.Mätta en bomullspad noggrant och applicera produkten över hela ansiktet och på halsen eller häll den på handflatorna och applicera direkt på ansikte och hals. Storlek 20 ml.

Sensai Cellular Performance Re Contouring Lift Essence: En lätt anti ageing essens, som är intensivt vårdande samt lyfter och omdefinierar ansiktets konturer. Micro Mesh Uplifter ökar mängden integrinproteiner i fibroblasterna, vilket förstärker kollagenfibrerna och ger en lyftande effekt. På samma gång främjar Suikazura (japansk kaprifol) vattenmetabolismen i hudcellerna och bekämpar svullnader. Detta ger en mer definierad och strömlinjeformad ansiktsprofil. Egenskaper: Upppstramande effekt: Micro Mesh Uplifter ökar mängden av integrin i fibroblasterna som förstärker kollagenfibrerna. Omdefinerande effekt: Suikazura Extract (kaprifol) främjar vattenmetabolismen i hudcellerna för att bekämpa svullnader och ger en mer definierad och strömlinjeformad ansiktsprofil. Applicera en lämplig mängd i hela ansiktet morgon och kväll efter lotion. Var särskilt uppmärksam på problemområden längs ansiktets kontur.  Storlek 8 ml.


Läs mer
Stäng

Om märket

För dig som vill uppleva kejserlig skönhet. Det vill säga silkeslen hud, mycket lyster, vacker makeup och fantastiska dofter. SENSAI, med sina rötter från Japan är ett exklusivt och världsledande varumärke inom professionell hudvård, hårvård och makeup och är helt ensamma med Koishimaru-silke som ingrediens. 

Framgångssagan började i klostret Kanegafushi, i Japan. När körsbärsträden stod i blom samlade munkarna in silkeskokongerna efter att årets fjärilar hade lämnat. I väveriet drog kvinnorna ut trådar ur kokongerna som de tvinnade till len silkestråd. Medan de vävde föll ett fint, skimrande puder från silkestrådarna på deras händer. När det senare skulle tvättas bort upptäckte kvinnorna att pudret löddrade. Och deras händer blev lika mjuka och lena som silket de vävde. Detta blev starten för Kanebo Cosmetics som idag är ett av världens ledande kosmetikföretag med många olika varumärken. SENSAI är deras mest lyxiga och high end som är till för dig som bara nöjer dig med det bästa.

Silket är hudens fuktbomb
Förr i tiden fick silket enbart bäras av den japanska kejsarfamiljen. Men efter att ha tagit ett flertal patent är SENSAI nu det enda företaget i världen som får använda Koishimaru-silke. Idag vet vi nämligen att silke är speciellt rikt på protein och att det har en förmåga att bevara precis den mängd fukt vår hud behöver. Silket stimulerar nämligen produktionen av hyaluronsyra som har en förmåga att binda fukt upp till 1000 gånger sin egna vikt. Dessutom matchar silket vår egen huds pH värde på 5,5 vilket är grunden till en problemfri hud.

En hudvårdsritual från japanska skönhetstraditioner.
SENSAI kobinerar idag högteknologisk forskning med gamla orientaliska hudvårdstraditioner. För att ge din hud de bästa förutsättningarna är det därför viktigt att SENSAIs produkter appliceras med deras berömda SAHO-ritual i tre specifika steg. Läs mer SAHO här.

Naturliga ingredienser 
Det japanska ordet SENSAI betyder fin, delikat och välbefinnande som är tätt knutna till det japanska skönhetsidealet. De lever efter en filosofin med respekt för tidigare generationers visdom och en stor känsla för smådetaljer. Alla ingredienser är därmed baserade på naturliga ingredienser. Dessutom innehåller alla SENSAIs produkter det berömda silket.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Då Sensai ofta uppdaterar sina ingrediensförteckningar, så återkom till oss för information.

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 106780001

Liknande produkt

Kundomdömen
Betyg på Sensai Cellular Performance Lift Remodelling Set i gruppen Ansikte / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop