E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Medik8 White Balance Duo i gruppen Ansikte / Pigmentfläckar hos Hudotekets Webshop (1062)
Medik8 White Balance Duo

Medik8 White Balance Duo

895 kr
Antal: 
Fri frakt! Paketet skickas normalt inom 24 h.
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation
Whitebalance Day & Night är en del av Medik8 brightening solution. Det är ett dagligt återfuktnings-system som kombinerar både brightening och anti - aging fördelar. Dessa arbetar tillsammans och hjälper till att ljusa upp och jämna ut hudtonen.
 
För vem? Passar solskadad och/eller pigmenterad hud.

Egenskaper: Två uppljusande cremer som kan användas på alla typer av pigmenteringar: Mörka fläckar , åldersfläckar, fräknar, solskador, ojämn hudton och melasma. Fungerar i kombination med White balance click för att åstadkomma synliga och långvariga uppljusande resultat.

Aktiva ingredienser: 


White Balance Day - SPF 50:


- Oxy-R (Oxyresveratrol): En patentsökt, ultra effektiv hudtonande molekyl som hjälper till att hämma melanin produktionen.

- Reflekterande Pigment: För omedelbar uppljusning och en jämnare hudton.

- Vitamin C: antioxidant: Har anti-inflammatoriska egenskaper. Neutraliserar fria radikaler och skyddar huden mot UV-inducerad pigmentering.

- Niacinamid, vitamin B3: Förbättrar hudens återfuktning, fungerar som en antioxidant, har antiinflammatorisk verkan, och hudtonande egenskaper.

- Moisture Magnets™: En varumärkes kombination av sackarid isomerat och isosorbid dikaprylat för att transportera in och behålla fukten i huden.


White Balance Night:

- Oxy-R (Oxyresveratrol): Ett ultra effektivt hudtonande ämne som hämmar melanin produktionen.

- Glukonolakton: a polyhydroxisyra (PHA): Som ökar cellförnyelsen för att smälta bort envisa pigmenteområden under natten. Fungerar även som ett fuktighetsbevarande ämne i huden.

- Lakrits & Mulberry Extract: Natur och kraftfulla hudtonande extrakt. Dessutom tillför de antioxidanter och har antiseptiska fördelar för huden.

- Vitamin E: antioxidant; Reducerar UV-inducerade missfärgningar och har kraftiga anti-aging fördelar.

- Niacinamid: vitamin B3: Förbättrar hudens återfukt, fungerar som en antioxidant, verkar antiinflammatoriskt, och har hudtonande egenskaper.

Användning: På morgonen: Använd White Balance day på ansiktet, halsen och dekolletaget , undvik ögon och läppar. Använd lätta , uppåtgående rörelser och låt cremen absorbera. Använd efter applicering av Medik 8 White Balance Click.

På kvällen: White Balance Night på ansiktet, halsen och dekolletaget, undvik ögon och läppar. Använd lätta , uppåtgående rörelser och låt cremen absorbera. Använd efter applicering av Medik8 White Balance Click.

Storlek: 30 ml, 30 ml


Läs mer
Stäng
Medik8 har sin bas i England och producerar högkvalitativa hudvårdsprodukter med de bästa ingredienserna. Serumen är till exempel handgjorda på ett laboratorium i mycket små mängder för att ha bästa möjliga kvalitet ut till dig som konsument. Varumärket består av skräddarsydda linjer för specifika hudproblem som pigmenteringar, fina linjer, acne, torrhet, rodnad och mörka ringar under ögonen. Forskarteamet hos Medik8 representerar över 40 års samlad erfarenhet inom hudvård. 

Medik8 jobbar också för att minimera påverkan på vår miljö. Det är något som beaktas vid varje etapp i utvecklingen av produkterna, från den inledande forskningen till den slutliga tillverkningen. Deras produkter är dessutom förpackade i miljövänliga förpackningar som hjälper till att förhindra slöseri med papper. Få en fin hud samtidigt som du är snäll mot vår natur med Medik8.
Läs mer
Stäng
Leveranstid:

Vi packar normalt ditt paket inom 24 h (vardagar).

 

Frakt: Fri frakt med DB Schenker eller Postnord Varubrev. Postnord Varubrev levereras direkt i din brevlåda och får paketet inte plats där får du ett SMS när du kan hämta det hos ditt närmaste ombud.

Fraktalternativet Postnord Mypack kostar 39 kr.

Retur: 14 dagars returrätt. Klicka här för mer information om byten och returer.


Säkra betalningar: Välj mellan kortbetalning, direktbetalning, konto/delbetalning med Klarna eller gratis faktura med Klarna.

Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
 

Rådgivning: Är du osäker på ditt köp? Konsultera gärna med någon av våra hudterapeuter eller frisörer. De finns på 036- 34 45 62 eller webshop@hudoteket.se vardagar 8-18.

För fullständiga köpvilkor, läs vidare här>
Medik8
Art.nr:   1062

Kundomdömen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop