SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Finnar & Orenheter

Att ha en ’’första hjälpen’’-produkt mot finnar och pormaskar är räddningen så fort du antyder en finne. Detta är produkter du verkligen kan lita på! Dessa punktbehandlare får blemmor och andra orenheter att snabbt och säkert avta. De innehåller aktiva ingredienser som verkar sammandragande, rengörande, antiinflammatoriskt och lätt uttorkande på finnen. Du duttar på lite på finnen och därmed så motverkar du effektivt att den blir större eller bryter ut. Ett måste i allas badrumsskåp!

Att använda en punktbehandlare som appliceras på de partier där man upplever sin problematik är ett effektivt sätt att få bukt med orenheterna istället för att applicera produkt i hela ansiktet. De är ofta väldigt aktiva produkter som är tillverkade för att tackla specifika hudproblem som till exempel envisa finnar.

Exempel på ingredienser i sådana här "spot treatment-produkter" är salicylsyra som löser upp tilltäppta porer, dämpar inflammationer och behandlar finnar. En annan effektiv ingrediens för finnar är tea tree-extrakt som verkar antibakteriellt på huden.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Babor Biodroga Biodroga MD Clarins Comfort Zone Dermalogica Dr Dennis Gross Elemis Eneomey Grown Alchemist Medik8 Mesoestetic Murad Priori Recipe for men Sans Soucis
18 artiklar
Eneomey Purify Gel 15
595 kr
MM1515
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Mesoestetic Acne One
399 kr
511002
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Medik8 Blemish SOS
495 kr
1036
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop