eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Sensai Silky Purifying Double Cleansing Set  i gruppen Ansikte / Rengöringsritualen / Rengöring / Alla hudtyper hos Hudotekets Webshop (10684000)
Sensai Silky Purifying Double Cleansing Set

Sensai Silky Purifying Double Cleansing Set

0 kundomdömen
650 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Ett underbart set som innehåller rengöringar i tre steg med bland annat, en fyllig och djuprengörande, vattenlöslig rengöringscreme, som lätt fördelas på huden. 
För vem? Passar alla hudtyper.

Sensai Silky Purifying Double Cleansing Set innehåller:

Sensai Silky Purifying Cleansing Cream: Detta är en mild och lindrande rengöringscreme för alla hudtyper. Rengör effektivt, trots att den är mild för huden, och tar snabbt bort make up och sebum. Löser upp tilltäppta porer och befriar huden från stress och yttre påverkan. Formulan innehåller mandel, apelsin och arganolja, som effektivt löser upp oljebaserade orenheter och make up. Tar upp orenheterna till ytan samtidigt som huden vårdas och blir mjuk med Koishimaru silke. Använd produkten på kvällen på torrt ansikte som första steg i det dubbla rengöringsprogrammet. Applicera över hela ansiktet i cirkelrörelser, var särskilt noga på området runt näsborrarna. Avlägsna produkten med en fuktad Sponge Chief (tvättduk) eller skölj noga med ljummet vatten. Dubbel Rengöring: Steg 1: Avlägsna oljebaserade orenheter och make up.Steg 2: Ta bort smuts och döda hudceller med mikroexfolierande ansiktstvål. Storlek 75 ml.

Sensai Silky Purifying Creamy Soap: Verkar lätt mikroexfolierande och tillför fukt. Silkeslent lödder som skonsamt tar bort orenheter och förfinar hudens struktur. Gör huden smidig, mjuk och slät. För normal till torr samt kombinerad hy. Använd på morgonen som enda rengöringsprodukt och på kvällen som det andra steget i det dubbla rengöringsprogrammet.Ta en lagom mängd i handflatan och arbeta upp ett lödder med vatten. Applicera på fuktad hud, massera med cirkelrörelser, speciellt på problemområden.Avlägsna med en Sponge Chief (tvättduk) och skölj noga med ljummet vatten.Dubbel Rengöring:Steg 1: Avlägsna oljebaserade orenheter och make up. Steg 2: Ta bort smuts och döda hudceller med mikroexfolierande ansiktstvål. Storlek 75 ml.

Sensai Silky Purifying Silk Peeling Powder: Enzympuder som skonsamy tar bort döda hudceller och ger förnyad lyster. Rengör och gör huden slät, fräsch och silkeslen. Förfinar och återställer strukturen i huden. Verkar lätt mikroexfolierende samt tillför fukt. Bra för problem med sträv och grov hud samt tilltäppta porer. För alla hudtyper, även ömtålig och känslig hud samt hud med acne. Används 1-3 gånger i veckan beroende på hudens behov efter rengöring med Steg 1 rengöringsprodukt. Ta en dos i handflatan och arbeta upp löddret ordentligt med lite ljummet vatten. (En dos kommer ut då du vänder flaskan upp och ned.) Appliceras på fuktad hud med hjälp av cirkelrörelser, särskilt på problemområdena.Avlägsna med fuktad Sponge Chief (tvättduk) och skölj noggrant med ljummet vatten. Storlek 5 g.

Läs mer
Stäng

Om märket

För dig som vill uppleva kejserlig skönhet. Det vill säga silkeslen hud, mycket lyster, vacker makeup och fantastiska dofter. SENSAI, med sina rötter från Japan är ett exklusivt och världsledande varumärke inom professionell hudvård, hårvård och makeup och är helt ensamma med Koishimaru-silke som ingrediens. 

Framgångssagan började i klostret Kanegafushi, i Japan. När körsbärsträden stod i blom samlade munkarna in silkeskokongerna efter att årets fjärilar hade lämnat. I väveriet drog kvinnorna ut trådar ur kokongerna som de tvinnade till len silkestråd. Medan de vävde föll ett fint, skimrande puder från silkestrådarna på deras händer. När det senare skulle tvättas bort upptäckte kvinnorna att pudret löddrade. Och deras händer blev lika mjuka och lena som silket de vävde. Detta blev starten för Kanebo Cosmetics som idag är ett av världens ledande kosmetikföretag med många olika varumärken. SENSAI är deras mest lyxiga och high end som är till för dig som bara nöjer dig med det bästa.

Silket är hudens fuktbomb
Förr i tiden fick silket enbart bäras av den japanska kejsarfamiljen. Men efter att ha tagit ett flertal patent är SENSAI nu det enda företaget i världen som får använda Koishimaru-silke. Idag vet vi nämligen att silke är speciellt rikt på protein och att det har en förmåga att bevara precis den mängd fukt vår hud behöver. Silket stimulerar nämligen produktionen av hyaluronsyra som har en förmåga att binda fukt upp till 1000 gånger sin egna vikt. Dessutom matchar silket vår egen huds pH värde på 5,5 vilket är grunden till en problemfri hud.

En hudvårdsritual från japanska skönhetstraditioner.
SENSAI kobinerar idag högteknologisk forskning med gamla orientaliska hudvårdstraditioner. För att ge din hud de bästa förutsättningarna är det därför viktigt att SENSAIs produkter appliceras med deras berömda SAHO-ritual i tre specifika steg. Läs mer SAHO här.

Naturliga ingredienser 
Det japanska ordet SENSAI betyder fin, delikat och välbefinnande som är tätt knutna till det japanska skönhetsidealet. De lever efter en filosofin med respekt för tidigare generationers visdom och en stor känsla för smådetaljer. Alla ingredienser är därmed baserade på naturliga ingredienser. Dessutom innehåller alla SENSAIs produkter det berömda silket.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Då Sensai ofta uppdaterar sina ingrediensförteckningar, så återkom till oss för information.

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 10684000

Liknande produkt

Kundomdömen