SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Rengöringstillbehör

Ansiktsrengöringsborstar och tillbehör vid rengöring för ansiktet har blivit ett väldigt populärt steg i mångas hudvårdsrutin. Med ett rengöringstillbehör rengör du huden i ansiktet på djupet, utan att använda händerna. Du kan till exempel använda en borste som hjälper till att effektivt ta bort smuts, olja och överflödig talg från huden. Det finns olika ansiktsrengöringsborstar anpassade för olika hudtyper för att du ska få den bästa effekten för just din hud. Att använda verktyg och tillbehör som både förenklar din hudvårdsrutin och förhöjer effekten av produkterna samt bidrar till en mer grundlig och djupgående rengöring.    


Användning 

Ett rengöringstillbehör för ansiktet hjälper till att stimulera blodcirkulationen och tillför extra lyster till din hy. Exfolieringseffekten bidrar även till att serum och dina ansiktscremer sjunker in i huden snabbare. Du applicerar din vanliga ansiktsrengöring på din rengöringsborste/svamp och rengör ansiktet med cirkelformade rörelser.   

 

Hör gärna av dig till oss om du vill få hjälp med att hitta det rätta rengöringstillbehöret för dig. Våra kontaktuppgifter hittar du här. 

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Dermalogica Elemis Jane Iredale Sisley Vadeco
5 artiklar
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop