eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Ansiktsbehandling Elizabeth Arden PRO Peel i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Kemisk peeling hos Hudotekets Webshop (bEAPRO001)
Ansiktsbehandling Elizabeth Arden PRO Peel

Ansiktsbehandling Elizabeth Arden PRO Peel

Elizabeth Arden Pro professionella behandlingar är utvecklade för att ge dig en flygande start och påskyndar effekten på hudvårdsrutinen hemma.

Syftet med denna behandling är att påskynda och maximera hemmaprodukternas effekt så att resultatet märks ännu snabbare. De högeffektiva professionella produkterna fyller två funktioner: de har omedelbar effekt, genom att de gör så att huden ser yngre ut, samtidigt som de tar dig ett stag vidare i behandlingen. Elizabeth Arden PRO-serien innehåller ett antal produkter för professionell behandling, bland annat kortare behandlingar som vi hinner med på lunchen. Dessa korta behandlingar är tänkta att ge omedelbar och påtaglig effekt snabbt och enkelt.

The Power-packed Lunchtime Peel - 20 min, 695 kr 
En peeling som balanserar huden och ger synbara resultat. Utformad för att exfoliera, återfukta samt ge direkt lyster. Denna snabba lunchpeeling är fullproppad med hudförbättrande egenskaper. Behandlingarna utförs en gång i veckan och bokas oftast som en kur på 6 behandlingar för att ge bästa resultat.

Multifunctional Peel - 20 min, 795 kr
Förbered dig på att imponeras av hudens nya spänst. En avancerad intensivpeeling som görs en gång i månaden. Den motverkar ålderstecken och ger märkbart resultat. Intensiv exfoliering gör att huden ser fylligare ut, ger lyster och släthet. Du måste ha utfört en Hydrating Peel sen tidigare och ha använt Elizabeth Arden PROs hemmaprodukter i minst två veckor för att få utföra denna behandling.Läs mer
Stäng
20 min
Typ: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop