eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Ansiktsbehandling Medik8 MediSPA i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Märkesbehandlingar hos Hudotekets Webshop (ABmedikspa)
Ansiktsbehandling Medik8 MediSPA

Ansiktsbehandling Medik8 MediSPA

Detta är de klassiska ansiktsbehandlingarna från Medik8 som ger en frisk och hälsosam hud. Medik8 MediSPA behandlingar finns för olika hudtyper där vi jobbar med att minska känslighet hos en känslig hud, öka fukten hos en fuktfattig hud, öka spänsten hos en mogen hud och minska orenheter hos en problemhud. Gillar du produkterna från Medik8 kommer du att älska dessa behandlingar. 

I alla Medik8 MediSPA behandlingar ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, massage, mask, avslutande produkter.  

Följande olika klassiska ansiktsbehandlingar erbjuder vi från Medik8 

Ansiktsbehandling Medik8 Anti – Age
För dig med en mogen hud

En stimulerande anti age-behandling som berikar huden med Medik8s främsta anti-age-ingredienser: A- och C-vitamin. En kombination av de mest kraftfulla molekylerna och teknologierna med en kliniskt bevisad anti-age-effekt.   

Ansiktsbehandling Medik8 Deep Hydration
För alla som vill ge huden en riktig fuktkick


Medik8 MedikSpa Deep Hydration
är en djupt återfuktande och reparerande ansiktsbehandling. Den återställer hudens vitalitet och smidighet samt förhindrar uttorkning. Den här ansiktsbehandlingen ger en omedelbar känsla av välbefinnande i huden och låser in optimala fuktnivåer inuti hudcellerna och hjälper till att upprätthålla en optimal fuktnivå under lång tid. 

Behandlingen ger omedelbara, synliga resultat som ger en strålande, välnärd och mjuk hud med färre fina linjer och rynkor samt förbättrad ansiktskontur.   

Ansiktsbehandling Medik8 Deep Cleanse 
För dig som har en hud med orenheter

En intensiv antibakteriell och antiinflammatorisk behandling. Den här behandlingen är utformad för att normalisera talgproduktionen, lindra inflammation och ge minskad irritation samtidigt som den förbättrar hudens återfuktning, textur och spänst.  

Ansiktsbehandling Medik8 Red Alert 
Dig med en överkänslig hud som lätt blir röd

Ansiktsbehandling Medik8 Red Alert är en extra mild behandling som är särskilt utformad för överkänslig hud med synliga kapillärer samt hud med tendens till rodnad och inflammation. Behandlingen återfuktar, förbättrar hudens fasthet och elasticitet, lindrar irritationer och dämpar rodnad i huden. I behandlingen används produkter som stärker och läker brustna kapillärer, lugnar och lindrar inflammation och minskar risken för hudreaktioner. 

Ansiktsbehandling Medik8 White Balance
För dig med en hyperpigmenterad hud


Ansiktsbehandling Medik8 White Balance
är en uppljusande behandling för ansikte, hals och dekolletage. Behandlingen gör pigmenteringar i huden ljusare, dämpar missfärgningar och ger en jämnare hudton. Den förnyar huden och ger ansiktet en ung och frisk glöd.  

Tips!

Lägg gärna till Medik8 dubbelexfoliering i din behandling. Med den får du en extra effektiv behandling och huden får en ökad föryngring och lyster. Passar till alla behandlingar förutom Medik8 Red Alert.

10 minuter / 100 krLäs mer
Stäng
895 kr
70 min
Antal: 
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop