eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Ansiktsbehandling Natura Bissé Express i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Märkesbehandlingar hos Hudotekets Webshop (abNBexp)
Ansiktsbehandling Natura Bissé Express

Ansiktsbehandling Natura Bissé Express

Vi erbjuder även ansiktsbehandlingar med Natura Bissé som en expressbehandling. Perfekt för dig som vill ha en quickfix med Askunge-effekt!
CARBOXI-EXPRESS – AHA-behandling för alla hudtyper
Förbättrar · Förnyar · Exfolierar

En express-behandling för en "glow and go"-effekt, det vill säga omedelbar lyster som syns. Genom att använda fem olika AHA-syror i tre olika steg har behandlingen en tredubbel exfolierande effekt som ger fantastiska resultat på huden. Din hud får en extraordinär mjukhet och lyster bara på 30 minuter.

I behandlingen ingår: Rengöring, effektiv trestegspeeling med AHA-syror samt avslutande ögon-och ansiktscreme.

695 kr/ 40 min


FACIAL EXPRESS – vitaminboost för alla hudtyper

Rengör · Återfuktar · Lugnar

En revitaliserande behandling utan peeling som passar alla hudtyper. Behandlingen är perfekt för en stressad hud eller för dig som snabbt vill få ett ungdomligt utseende med fin lyster.

Denna askungebehandling är idealisk för att bli redo på nolltid för speciella tillfällen. Det är också en bra introduktion till Natura Bissés längre ansiktsbehandlingar.

I behandlingen ingår: rengöring, en lätt ansiktsmassage och Algotherapy Mask – en specialmask som stramar upp huden och förbättrar elasticiteten samtidigt som den lugnar och återfuktar huden.

Pris: 695 kr/ 40 min

Läs mer
Stäng
40 min
Typ: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop