eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Hyr takvåningen

Välkommen att hyra Hudotekets vackra takvåning Top Floor!


Här har ni utsikt över Vättern och Jönköpings takåsar. En perfekt lokal för att träffas, ha ett möte, anordna en konferens eller kanske passa på att uppvakta någon. Här kan ni vara ifred och ha det trevligt medan ni minglar, äter och umgås. Vi anordnar konferenser och sammankomster för både stora och små sällskap. På Top Floor har ni tillgång till allt som behövs för ett lyckat gruppevent.


Möhippa, babyshower, kickoff med personal eller födelsedagskalas - vi har trevliga lokaler att nyttja med ett stort mötesrum, hall, kök och toalett samt en terass med fantastisk utsikt över staden och sjöarna mitt i Jönköping City.


Bonus

Vi lämnar även 10 % på produktköp till alla vid gruppbokning.

Erbjudande!

Kombinera gärna ert gruppbesök med en makeupkurs, uppvaktning med våra presentkort eller en skön spabehandling. Då betalar ni bara halva hyran för Top Floor.Pris för hyra av Top Floor, inklusive moms:

Pris per timme: 500 kr
Halvdag (4 timmar): 1 250 kr
Heldag (8 tim): 2 000 kr
Kväll (Hudoteket städar) 4 500 kr
Kväll fest (ni städar själva): 3 000 kr

Vid hyra av Top Floor för fest städar man således själv eller betalar 1 500 kr för städning. I priset ingår lokalen med stolar och bord samt vid förtäring även porslin och städning efteråt enl överenskommelse alternativt eget städ vid fest.

Grupper är minst 6 personer, max 20-40 beroende på aktivitet. Tillägg 100 kr per person vid salongsevent efter ordinarie öppettider, 18.00 vardagar och 16.00 lördagar.

Vi skräddarsyr för varje grupp, nedan ser ni våra mest bokade paket.

Ni får även hyra Top Floor till halva priser om ni bokar något av våra paket.


PAKET 1
Makeupkurs

Välkommen på en trevlig gruppaktivitet i form av makeupkurs. Perfekt för dig som planerar möhippa eller en rolig stund med jobbet.

Ni får en timmas kurs, då vi lägger makeup på en av er (exempelvis värdinnan, födelsedagsbarnet, blivande bruden, kollegan som ska firas/avtackas) som blir fin samtidigt som ni alla lär er hur man på bästa sätt lägger en snabb och snygg makeup. Tid för fika och möjlighet till shopping till specialerbjudande då alla får 10% rabatt vid köp av produkter i vår butik.

Två timmar, 350 kr/person.

PAKET 2
Ha möte & ge gåva

Ha ditt möte och passa på att ge bort ett Presentkort till alla! Presentkorten kan användas valfritt av mottagaren till köp av produkter eller för att boka behandlingar. Värdet måste vara på minst 500 kr/person. Passar utmärkt som företagspresent, friskvård eller som tack.


PAKET 3
Spaupplevese tillsammans

Hela gänget får varsin härlig behandling. Ni varvar mellan att mysa på Top Floor medan några får behandling. Vi har sköna behandlingar från topp till tå. Tid beroende på hur stor gruppen är. Välj mellan följande sköna val för ansikte, kropp eller makeup.

- Spa Ansikte
- Spa Kropp
- Spa Makeup

25 min/ 450 kr
40 min/ 595 kr
50 min / 750 kr

Välj gärna till fika, lunch eller middag:

Fika: Från 150 kr per person
- Kaffe/te med fralla eller bulle. Vi kan även lösa nyttigare alternativ med exempelvis smoothie eller raw bollar.

Lunch: Från 200 kr per person
- Räksmörgås med dryck, kaffe & chokladbit.
- Ceasarsallad med kyckling eller räksallad. Dryck, bröd, kaffe & chokladbit.
- Vegetariskt med chevresallad, dryck, kaffe & chokladbit.

Middag: Från 250 kr per person
- Kvällstallrik med antingen örtmarinerad fläskfilé eller varmrökt lax med fransk potatissallad. Sallad, bröd, dricka, kaffe & chokladbit. Givetvis kan vi även ordna med vegetariska eller veganska alterntiv.

Vi hämtar maten från Bryggan Bistro och Napoleon Konditori beroende på val av förtäring.

Hör av dig till oss på 036-12 06 66 om du har några frågor eller om du har andra önskemål


Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
1 artiklar
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop