eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Konferens


Hudoteket anordnar populära konferenser för sköna möten! På vårt Top Floor han ni tillgång till allt som behövs för möten eller konferenser. Vi syr gärna ihop paket som passar just er, litet som stort företag. Vi ordnar även med mat, dryck och tilltugg. Till konferenspaketet kan du lägga till en valfri 50 minuters behandling per person.

Välj mellan dessa:

Spa Face – en rengörande och vårdande ansiktsbehandling med produkter anpassade efter din hudtyp. Du får rengöring, peeling, porrengöring/lätt ansiktsmassage och en avslutande mask.


Spa Massage – klassisk hel/delkroppsmassage.

Spa Body– en skön och avkopplande helkroppsmassage där vi använder aromatiska oljor. 

 
Spa Hair – en lyxig hårbehandling med djupvårdande inpackning samt klippning, styling och föning (här kan du givetvis boka till färgning eller slingning).
 

Lätt makeup – här får du en personlig makeuprådgivning samt en fin makeup lagd.
 

Spa Foot – en klassisk pedikyr som fräschar upp dina trötta och tunga fötter. Mjukgörande fotbad, bortagning av förhårdnader, filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband och polering av nagelplatta. En skön fotmassage och lackning av dina naglar om du så önskar.
 

Spa Manikyr– naglar och nagelband blir vackra och välformade. Polering av nagelplatta, skön massage och lackning om du så önskar.


Kontakta oss för mer information och offert på 036- 12 06 66. Varmt välkommen! 

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop