SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Injektionsbehandlingar kropp

Vill du reducera fettansamlingar som du har svårt att bli av med? Då kan en injektionsbehandling för kroppen vara något för dig. Hos oss på Hudoteket erbjuder vi en injektionsbehandling som kallas Celluform TM Celluform. Denna behandling kan användas för att bland annat bli av med den irriterande dubbelhakan, ridbyxlår eller kärlekstag. Här slipper du ett kirurgisk ingrepp och du kan enkelt gå tillbaka till jobbet eftrer. Celluform har dessutom en bestående effekt. 

Hur går det till egentligen? 


Det är vår legitimerade sjuksköterska Anders Franzén som kommer att hjälpa dig med denna behandling. Serumet Celluform injiceras punktvis i fettvävnaden under huden, vilket resulterar i att fettcellerna tömmer sig. Det är så att celluform innehåller en molekyl som både löser upp fettcellerna under huden permanent och tunnar ut fettet. Kroppen kommer själv då att kunna bryta ned det.

Vad ska jag tänka på?


Viktigt att tänka på är att Celluform inte är en bantningsmetod. Det här är en behandling för att punktbehandla olika problemområdet, och det kommer att påverka just det området du behandlar. Man skulle kunna säga att det här är ett perfekt sätt att bli av med specifika fettdepåer som du själv inte lyckas bli av med genom god kost och träning.

Det är ovanligt, men på en liten andel personer ger Celluform ingen effekt. Det är något som vi kommer att se redan några veckor efter första behandlingen. 

Hur många behandlingar behöver jag? 


Antalet behandlingar varierar väldigt mycket från person till person. Det beror också på mängden fett och vad dina estetiska önskemål är. Uppskattningsvis tar det 1-2 behandlingar för hakan och som du går med 6 veckor mellanrum. 2-4 gånger för kroppen med 3-4 veckors mellanrum.

Känner du dig nyfiken på att göra en injektionsbehandling för kroppen, men har lite fler frågor som du vill ha svar på innan du bokar? Kontakta gärna oss på kundservice så hjälper vi dig.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
1 artiklar
Injektionsbehandling Celluform
kCelluform
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop