eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Beyond Wishes Pro Tan + i gruppen Ansikte / Kosttillskott för huden / Sol hos Hudotekets Webshop (24652)
Beyond Wishes Pro Tan +

Beyond Wishes Pro Tan +

0 kundomdömen
399 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning


För vem? Passar alla kvinnor. Idealiskt inför solning.

Egenskaper: Solen ger oss värme och energi samt bidrar till bildandet av livsviktiga näringsämnen i huden. Solens ultravioletta strålar påskyndar dock också hudens förtidiga åldrande. Även om kroppen vid solning bygger upp ett försvar med tjockare hud och skyddande pigment, behöver den hjälp för att skydda sig. Pro Tan + är ett kosttillskott som motverkar hudens förtidiga åldrande genom att neutralisera fria radikaler och främja pigmenteringen. Detta med hjälp av utvalda vitaminer, antioxidanter, zink, örter och ett brett spektrum naturliga karotenoider. Karotenoider stärker huden före, under och efter solning och skyddar huden mot skadlig UV-strålning. Ingredienserna verkar även fuktgivande och hjälper till att bevara hudens elasticitet. Du får dessutom snabbare en jämnare solbrun färg.

Rekommenderat intag: 2 kapslar per dag, tillsammans med måltid. För optimal effekt rekommenderas Pro Tan + i förebyggande syfte cirka 1 månad innan solning. För att undvika nya UV-skador, använd solcreme med hög SPF-faktor året runt. Pro Tan + ersätter ej solcremer.

Mängd: 60 kapslar.


Beyond Wishes™ är en kosttillskottsserie inriktad på kvinnors hud och hälsa. Den är unik i sitt slag och ett oslagbart komplement till den övriga hudvården. Genom att kombinera din dagliga hudvård med Beyond Wishes™ får du bättre resultat än med enbart hudvårdsprodukter. Huden får exakt de näringsämnen den behöver för att få ny lyster och spänst. Hudens åldrande motverkas inifrån, dit hudcremerna inte når. Samtliga produkter innehåller flera ingredienser med höga antioxidanteffekter. Genom att kombinera ingredienserna skapar man goda synergieffekter för hud och hälsa. Seriens produkter kan tas var för sig men även kombineras för specifika hudproblem, oavsett hudtyp och fas i livet. Du kan ta dem i förebyggande syfte eller som komplement till salongsbehandlingar för extra fina resultat - din hudterapeut ger dig råd och vägledning. 


Huden är kroppens största organ med uppgift att skydda oss mot yttre stress som kyla, hetta, torr luft och föroreningar. En frisk och välmående hud ger oss det bästa skyddet, dessutom är den vacker och känns behaglig. Med bra hudvård skyddar och stärker du huden; med extra hjälp inifrån får du mer djupgående och långvariga resultat. Beyond Wishes™ innehåller ett oöverträffat brett spektrum naturliga antioxidanter i form av vitaminer, mineraler och extrakt av frukter, bär, växter och kryddor från hela världen. De håller hög kvalitet och renhet och är utvalda och sammansatta för att ge din hud och hälsa den bästa vården. Beyond Wishes™-produkterna baseras på naturens principer med komplexa sammansättningar. Kosttillskotten innehåller exceptionellt många ingredienser inriktade på hud- och skönhetsvård och ger dessutom goda hälsoeffekter. Ingredienserna är noga utvalda för att arbeta i synergi och förstärka varandras verkan.

Varje tablett innehåller en helhetslösning för skönhet och välbefinnande:

  • En stor mängd antioxidanter som skyddar cellerna mot fria radikaler som orsakar hudens förtidiga åldrande.
  • Mängder av flavonoider, växternas motsvarighet till pigment. Stärker blodådrorna och bindväven vilket motverkar blåmärken och brustna blodkärl.
  • Naturliga karotenoider från gula, orange och röda frukter, bär och grönsaker. Skyddar och stärker huden mot solens skadliga strålar och hudens förtidiga åldrande.
  • Utvalda vitaminer och mineraler, livsviktiga för cellprocesserna så att kroppen kan fungera normalt.
  • Oumbärliga essentiella fettsyror, speciellt anpassade för kvinnans behov. Smörjer huden från insidan, återfuktar och ger lyster samt höjer det allmänna välbefinnandet.
  • Trikatu, en kryddblandning av svartpeppar, ingefära och rödpeppar. Trikatu främjar kroppens förmåga att ta upp de övriga aktiva näringsämnena och främjar cirkulationen.


Läs mer
Stäng

Om märket

Beyond Wishes™ är en kosttillskottsserie inriktad på kvinnors hud och hälsa. Den är unik i sitt slag och ett oslagbart komplement till den övriga hudvården. Genom att kombinera din dagliga hudvård med Beyond Wishes™ får du bättre resultat än med enbart hudvårdsprodukter. Huden får exakt de näringsämnen den behöver för att få ny lyster och spänst. Hudens åldrande motverkas inifrån dit hudcremerna inte når.

Samtliga produkter innehåller flera ingredienser med höga antioxidanteffekter. Genom att kombinera ingredienserna skapar man goda synergieffekter för hud och hälsa. Seriens produkter kan tas var för sig men även kombineras för specifika hudproblem, oavsett hudtyp och fas i livet. Du kan ta dem i förebyggande syfte eller som komplement till salongsbehandlingar för extra fina resultat.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 24652

Andra har också köpt

Kundomdömen