SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Biodroga Lotus & Science Anti-Age Eye Care i gruppen Ansikte / Ögon / Ögonkräm hos Hudotekets Webshop (21205)
Biodroga Lotus & Science Anti-Age Eye Care

Biodroga Lotus & Science Anti-Age Eye Care

0 kundomdömen
999 kr / 795 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Fri hemleverans över 1299 kr Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

För vem? För mogen hud.

Egenskaper: Anti-age ögoncreme för mogen hud som dränerar, återuppbygger och förbättrar hudens struktur runt ögonkonturen. Ögoncremen verkar direkt utslätande, ger en extra portion fuktighet, skyddar huden optimalt och bevarar dess balans i alla lägen. Den motverkar vattenansamlingar och påsar under ögonen samt mildrar svullnad och irritationer. Formulan motverkar hudens åldrande, gör huden fastare, ökar elasticiteten och minskar fina linjer och rynkor. Den stramar upp, skyddar mot fria radikaler och återfuktar huden. Resultatet blir en slät, jämn och lugnad hud kring ögonen.

Biodrogas hudvårdsserie Lotus & Science består av kraftfulla anti-age produkter med den senaste vetenskapen i samspel med naturen. Detta syns i huvudingredienserna, som är det uppstramande komplexet MatriXpert och den vackra, vårdande lotusblomman. I lotusblommans frö har man hittat ett speciellt enzym som motverkar det kronologiska åldrandet. En studie av seriens effektivitet har visat att rynkdjupet minskade med 61% på 6 månader! Perfekt när åren börjar sätta sina spår, elasticiteten i huden minskar och huden blir tunnare. Extraktet från lotusblomman hjälper huden att komma i oslagbar form och återställer dess fräschör och lyster. Huden blir spänstigare och strålar av liv.


Aktiva ingredienser:
- Lotusblomsextrakt: Mer än bara ett växtextrakt! Lotusblomman är en fascinerande växt som står för renhet och är en symbol för buddism. Den rosa och vita lotusen växer i sumpområden i Indien och tillhör näckrosväxterna. Den är inte bara bildskön utan också fantastisk i sin harmoni. Doften är söt och fruktig, med en antydan av anis. I lotusblommans frö har man hittat ett speciellt enzym som motverkar det kronologiska åldrandet. Extraktet från lotusblomman hjälper huden att få tillbaka sin fräschör, lyster och glöd. Det återställer hudens fulländning och gör att den ser ren och klar ut.

- MatriXpert: Förbättrar kollagensyntesen och stärker den extracellulära matrixen. Detta har positiv effekt på bindvävens nätverk. En fast bindväv bibehålls och ökar hudens elasticitet och har även en positiv effekt på rynkornas djup.

- Bioteknologiskt havsplanktonextrakt: Ökar hudens ämnesomsättning och ger ny vitalitet och energi till det mjuka ögonpartiet.

- Perfeline®: En unik kombination av ämnen med carnitine, koffein och törnginstextrakt, som aktiverar hudens microcirkulation och lymfflöde, vilket har en dränerande effekt på vävnaden. Mildrar och motverkar påsar under ögonen och ett svullet ögonparti.

- Fucogel®: Ett extrakt (biosaccharid) från majs och soja. Kan öka hudens fuktighetsnivå med upp till 79 % och slätar ut torrhetsrynkor och linjer.

- Sepicalm VG: Lugnar huden och har positiv effekt på bildandet av kollagen och elastin. Det innehåller ett extrakt från näckros och en modifierad, mycket hudvänlig aminosyra.

- Extrakt från lakritsrot: Har en lugnande effekt och minskar hudirritationer.

- Druvkärnolja: Rik på omättade fettsyror som vårdar huden. Huden blir mjuk och smidig.

- Veteprotein: En hudåtstramare med omedelbar effekt. Det bildar en ultrafin film på huden som gör att linjer och smårynkor ser mindre ut.

Användning: Används morgon och kväll på rengjord hud. Applicera genom att försiktigt klappa in en liten mängd kring ögonområdet. Använd tillsammans med övriga produkter i Lotus & Science-serien för bästa resultat.

Storlek: 15 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Biodroga presenterades för första gången år 1959 och har sedan dess fått många trogna och nöjda kunder världen över. I Jönköping med omnejd har Biodroga varit tillgänglig för Hudotekets kunder sedan 1972, då detta märke var vårt första och bästa val redan på den tiden. Biodroga har flera gånger vunnit den så kallade 'Kosmetikens Oscar' för bästa produktkvalitet, image och skönhetssystem i sin helhet.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 21205

Liknande produkt

Kundomdömen