SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Biodroga MD ANTI-OX ANTI-GLYCATION DNA Advanced Formula 2.5 Serum i gruppen Ansikte / Serum & olja / Mogen hud hos Hudotekets Webshop (44078)
Biodroga MD ANTI-OX ANTI-GLYCATION DNA Advanced Formula 2.5 Serum

Biodroga MD ANTI-OX ANTI-GLYCATION DNA Advanced Formula 2.5 Serum

1149 kr
Antal: 
· Fri frakt · Skickas normalt inom 24 h · 14 dagars returrätt
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Fri hemleverans över 1299 kr Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

För vem? För dig med mogen hud.

Egenskaper: Detta serum är en effektiv specialprodukt för att motverkande cellskador i huden som kan uppstå på grund av den så kallade glycation processen i bindväven som skadar kollagenfibrerna. Den motverkar oxidativ stress och förbättrar aktiviteten av anti-oxidativa enzymer i huden. ANTI-OX ANTI-glykation Avancerad Formula 2,5 Serum bygger på synergieffekt av Glutathion Mimetic peptid och stabiliserat vitamin C.

Vad är Glykation?

Glykation är den tekniska termen för limning av sockermolekyler i bindväven. De senaste forskningsrönen visar att förutom fria radikaler är denna hudcell-skadande process ytterligare en avgörande faktor för förtidigt åldrande av huden. Glukos i sig är avgörande för cellerna. Glukos är ”cell mat”. För mycket glukos (socker) i cellerna har dock en skadlig effekt på hela organismen och därmed på det största mänskliga organet huden. Om nivån av insulin ökar för mycket på grund av överdrivet intag av socker så att koncentrationen av socker ökar i blodet, detta kan leda till klibbiga föreningar i bindväv och kollagenfibrerna. Denna "klibbighet" kan också betecknas som AGE (avancerade glycation produkt) och är en kombination av socker och kroppens egna proteiner.


Aktiva ingredienser:

- Glutathion Mimetic Peptid: Glutathion är ett av organens egna antioxidanter, som förhindrar cellskador orsakade av fria radikaler och peroxider. Glutathion kallas också för den ultimata ledande antioxidanten. Den syntetiska Glutathion Mimetic Peptiden används i detta serum som effekt av kroppens eget Glutathion. Den motverkar cellskador orsakade av glykation samt oxidativstress och stimulerar aktiviteten av anti-oxidativa enzymer.

                   
- Stabiliserat Vitamin C: Ljusar upp och stärker kollagenet.

- Vitamin E acetat: Har antioxidantiva och hud-utjämnade egenskaper, minskar hudskador orsakade av UV-strålning och binder värdefulla fukt i huden. Textur, elasticitet och fasthet i huden förbättras. Vitamin C och E har en synergieffekt.Användning:
 Applicera på kvällen efter hudspecifik rengöring. Ett pump av serumet klappas jämnt in i huden. Undvik ögonkonturen.Storlek: 30 ml
Läs mer
Stäng
Biodroga MD en innovativ, högmodern hudvårdsserie med medicinskt och vetenskapligt grundade produkter. Den är baserad på bevis från de senaste forskningsresultaten inom hudvård och är direkt målinriktad mot orsakerna till olika hudproblem. Produkterna är extremt hudvänliga, täpper inte till porerna och hjälper till att återställa hudens naturliga skyddsbarriär. De innehåller naturliga essenser som ger omedelbar effekt och är helt fria från parabener och mineralolja.
Läs mer
Stäng

DIPEPTIDE-4, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE

Leveranstid:

Vi packar normalt ditt paket inom 24 h (vardagar).

Frakt: Fri frakt med Postnord Varubrev, Postnord Mypack eller DB Schenker. I kassan får du förslag på fraktalternativ som är baserade på vikt och storlek på det du har köpt. Postnord Varubrev levereras direkt i din brevlåda och får paketet inte plats där får du ett SMS när du kan hämta det hos ditt närmaste ombud.

Retur: 14 dagars returrätt. Klicka här för mer information om byten och returer.


Säkra betalningar: Välj mellan kortbetalning, direktbetalning, konto/delbetalning med Klarna eller gratis faktura med Klarna.

Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
 

Rådgivning: Är du osäker på ditt köp? Konsultera gärna med någon av våra hudterapeuter eller frisörer. De finns på 036- 34 45 62 eller webshop@hudoteket.se vardagar 8-18.

För fullständiga köpvilkor, läs vidare här>
Biodroga MD
Art.nr:   44078

Tagga @hudoteket för en chans att synas här.

Kundomdömen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop