SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Biodroga MD Anti-Redness Rosa-Calming Serum i gruppen Ansikte / Serum & olja / Mogen hud hos Hudotekets Webshop (43806)
Biodroga MD Anti-Redness Rosa-Calming Serum

Biodroga MD Anti-Redness Rosa-Calming Serum

939 kr
Antal: 
· Fri frakt · Skickas normalt inom 24 h · 14 dagars returrätt
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation
Ett koncentrerat serum som tar bort rodnader. Stärkande effekt på Kapillärerna och kärlväggarna.

För vem? Passar en känslig hud med, eller tendens till rodnad, irritation, couperose och rosacea.

Egenskaper:
Rosa-CalmingSerum är ett koncentrat för lokal applicering i ansiktet. Flavonoider stärker de små kapillärerna och kärlväggarna. Med regelbunden användning av det mycket koncentrerade serumet med aktiva ingredienser minskas gradvis storleken och intensiteten av rodnad i huden.

Telangyn™ är en lugnande tetrapeptid som är speciellt framtagen för kosmetisk behandling av couperoseoch telangiectasias. Den motverkar rodnad och effekten av kollagenaser (enzymer som bryter peptidbindningarna mellan prolinoch andra aminosyror) vilket orsakar nedbrytning av kollagen. Denna aktiva ingrediens optimerar hudens fasthet och elasticitet, skyddar hudens celler mot hyperpigmentering och säkerställer en jämnare hud. Effektiviteten av telangyn™ har bevisats i tillverkarens ledda studier.

- Fri frånparabener, mineraloljor, PEG ochfärgämnen
- Parfymfri
- Stärkerkapillärernaochderasnaturligamotståndskraft
- Reducerarsynbartrodnadvid regelbundenanvändning
- Lugnar irritation och rodnad i huden

Aktiva ingredienser:

- Rutin: Tillhör en grupp av flavonoider som finns i många typer av växter, skyddar mot UV-strålning. Stärker även de små kapillärerna i huden.

- Quercetin: Finns i bark, frukter, grönsaker och blommor. Den skyddar huden mot fria radikaler och för tidigt miljömässigt inducerat åldrande av huden. Quercetinkan också bidra till att förhindra hudirritationer.

- Salicin: Finns i barken på pil och poppel träd. Den stöder effekten av quercetinoch rutin synergistiskt och har en sammandragande effekt.
Röd druvblads-extrakt är en beprövad och testad substans som används i läkemedel för behandling av vener. Den stärker vävnaden, kärlväggar och små kapillärer.

- Hästkastanj-extrakt
: Används medicinskt för att stärka vener. Den förbättrar det naturliga motståndet i de små kapillärerna i huden.

Användning: Appliceras lokalt på vidgade blodkärl en gång om dagen på ordentligt rengjord hud. Biodroga MD ANTI-REDNESS Rosa-CalmingSerum kan användas en längre tid för att förhindra tecken på couperose.

Storlek: 30 ml

Biodroga MD en innovativ, högmodern hudvårdsserie med medicinskt och vetenskapligt grundade produkter. Den är baserad på bevis från de senaste forskningsresultaten inom hudvård och är direkt målinriktad mot orsakerna till olika hudproblem. Produkterna är extremt hudvänliga, täpper inte till porerna och hjälper till att återställa hudens naturliga skyddsbarriär. De innehåller naturliga essenser som ger omedelbar effekt och är helt fria från parabener och mineralolja.Läs mer
Stäng
Biodroga MD en innovativ, högmodern hudvårdsserie med medicinskt och vetenskapligt grundade produkter. Den är baserad på bevis från de senaste forskningsresultaten inom hudvård och är direkt målinriktad mot orsakerna till olika hudproblem. Produkterna är extremt hudvänliga, täpper inte till porerna och hjälper till att återställa hudens naturliga skyddsbarriär. De innehåller naturliga essenser som ger omedelbar effekt och är helt fria från parabener och mineralolja.
Läs mer
Stäng
Leveranstid:

Vi packar normalt ditt paket inom 24 h (vardagar).

Frakt: Fri frakt med Postnord Varubrev, Postnord Mypack eller DB Schenker. I kassan får du förslag på fraktalternativ som är baserade på vikt och storlek på det du har köpt. Postnord Varubrev levereras direkt i din brevlåda och får paketet inte plats där får du ett SMS när du kan hämta det hos ditt närmaste ombud.

Retur: 14 dagars returrätt. Klicka här för mer information om byten och returer.


Säkra betalningar: Välj mellan kortbetalning, direktbetalning, konto/delbetalning med Klarna eller gratis faktura med Klarna.

Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
 

Rådgivning: Är du osäker på ditt köp? Konsultera gärna med någon av våra hudterapeuter eller frisörer. De finns på 036- 34 45 62 eller webshop@hudoteket.se vardagar 8-18.

För fullständiga köpvilkor, läs vidare här>
Biodroga MD
Art.nr:   43806

Tagga @hudoteket för en chans att synas här.

Kundomdömen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop