SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Biodroga MD Clear + Anti-Aging Care for Impure Skin i gruppen Ansikte / Ansiktscreme / 24-h Creme / Mogen hud hos Hudotekets Webshop (43628)
Biodroga MD Clear + Anti-Aging Care for Impure Skin

Biodroga MD Clear + Anti-Aging Care for Impure Skin

539 kr
Antal: 
· Fri frakt · Skickas normalt inom 24 h · Bytesrätt t.o.m 15/1 2020
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation
24-timmarscreme för mogen, oren hud. Motverkar ålderstecken och tillför intensiv näring samtidigt som den minskar och förebygger orenheter.

För vem? Passar mogen, oren hud.

Egenskaper: Särskilt närande dag- och nattcreme för mogen och oren hud. Cremen stärker hudens skyddsbarriär, tillför intensiv näring och fyller på fukt- och fettdepåerna i huden. Inkapslat och stabiliserat retinol (A-vitamin) verkar långvarigt anti-age, gör huden smidig och motverkar ålderstecken för en ungdomligare hud. Formulan stimulerar bildandet av nya hudceller och skyddar huden mot föroreningar och miljöpåfrestningar. Dessutom rengör och rensar den i porer och talgkörtlar för att motverka orenheter och ge en renare och klarare hud. Cremen fungerar optimalt med huden tack vare det hudbesläktade systemet DMC, som transporterar ingredienserna in i huden utan någon barriäreffekt. Detta gör att de når djupare i huden och ger bättre och snabbare resultat. Huden lämnas vårdad, rengjord och klar med ett ungdomligare utseende.

Aktiva ingredienser:
- Derma Membrane Complex (DMC): DMC är ett intelligent ingredienstransportsystem som levererar ingredienserna in i huden utan någon barriäreffekt, vilket gör att de når djupare i huden och ger mer och snabbare resultat. Tack vare sin ”hudbesläktade” struktur är DMC bra för huden eftersom det är extremt hudvänligt och återställer hudens skyddsbarriär utan att täppa till porerna.

- Inkapslat och stabiliserat retinol (A-vitamin): Mogen hud blir tunnare och mer förhornad, vilket gör att den förlorar sin vitalitet. A-vitamin motverkar detta genom att strukturera om huden och motverka förhorningsprocessen. Den gör huden smidig och stöttar hudens naturliga funktioner. Verkar intensivt anti-age. Ökar celldelningen i huden och därmed även utvecklingsprocessen av epidermis (det yttersta hudlagret). 

- Salicylsyra: Fettlöslig BHA-syra som rengör på djupet genom att lösa upp tilltäpptheter i porer och talgkörtlar. Den tar bort förhornade celler och döda hudceller samt avlägsnar smuts som annars skulle stimulera utvecklingen av finnar och orenheter. Resultatet är att huden ser klar och fräsch ut igen. 

- BioEcolia®: En polysackarid som stödjer hudens naturliga bakterieflora. Hämmar spridning av bakterier som är ansvariga för orenheter och inflammationer. Förstärker syraskyddsmanteln i huden.

- Vitamin E-acetat: Motverkar skadliga fria radikaler genom sin antioxidativa effekt. 

- Jojobaolja: Tillför lipider och näring till huden.

Användning: Används morgon och/eller kväll. Applicera en liten mängd creme på ordentligt rengjord hud. Om du använder Clear + Sebum Balancing Serum och Clear + Anti-Blemish Cream ska dessa appliceras innan du lägger på cremen.

Storlek: 75 ml

Biodroga MD en innovativ, högmodern hudvårdsserie med medicinskt och vetenskapligt grundade produkter. Den är baserad på bevis från de senaste forskningsresultaten inom hudvård och är direkt målinriktad mot orsakerna till olika hudproblem. Produkterna är extremt hudvänliga, täpper inte till porerna och hjälper till att återställa hudens naturliga skyddsbarriär. De innehåller naturliga essenser som ger omedelbar effekt och är helt fria från parabener och mineralolja.Läs mer
Stäng
Biodroga MD en innovativ, högmodern hudvårdsserie med medicinskt och vetenskapligt grundade produkter. Den är baserad på bevis från de senaste forskningsresultaten inom hudvård och är direkt målinriktad mot orsakerna till olika hudproblem. Produkterna är extremt hudvänliga, täpper inte till porerna och hjälper till att återställa hudens naturliga skyddsbarriär. De innehåller naturliga essenser som ger omedelbar effekt och är helt fria från parabener och mineralolja.
Läs mer
Stäng
Leveranstid:

Vi packar normalt ditt paket inom 24 h (vardagar).

Frakt: Fri frakt med Postnord Varubrev, Postnord Mypack eller DB Schenker. I kassan får du förslag på fraktalternativ som är baserade på vikt och storlek på det du har köpt. Postnord Varubrev levereras direkt i din brevlåda och får paketet inte plats där får du ett SMS när du kan hämta det hos ditt närmaste ombud.

Retur: 14 dagars returrätt. Klicka här för mer information om byten och returer.


Säkra betalningar: Välj mellan kortbetalning, direktbetalning, konto/delbetalning med Klarna eller gratis faktura med Klarna.

Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
 

Rådgivning: Är du osäker på ditt köp? Konsultera gärna med någon av våra hudterapeuter eller frisörer. De finns på 036- 34 45 62 eller webshop@hudoteket.se vardagar 8-18.

För fullständiga köpvilkor, läs vidare här>
Biodroga MD
Art.nr:   43628

Tagga @hudoteket för en chans att synas här.

Kundomdömen
Betyg på Biodroga MD Clear + Anti-Aging Care for Impure Skin i gruppen Ansikte / Ansiktscreme / 24-h Creme / Mogen hud hos Hudotekets Webshop

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop