SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Biodroga MD Even & Perfect Skin Tone Correcting Fluid SPF 15 i gruppen Ansikte / Ansiktskräm / Dagkräm / Färgad dagcreme hos Hudotekets Webshop (43454)
Biodroga MD Even & Perfect Skin Tone Correcting Fluid SPF 15

Biodroga MD Even & Perfect Skin Tone Correcting Fluid SPF 15

0 kundomdömen
499 kr / 399 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Fri hemleverans över 899 kr Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Färgad dagfluid med SPF 15 som skyddar huden och verkar anti-age samtidigt som den ger en jämn och strålande hud direkt. Huden får en naturlig färgton och blir slätare och vackrare.

För vem? Passar alla hudtyper. 

Egenskaper: Färgad dagcreme med lätt fluidkonsistens och SPF 15. Cremen vårdar huden intensivt och verkar anti-age samtidigt som den ger en synligt jämnare hud omedelbart. Den ger en perfekt sammetslen bas för makeup, men kan även användas ensam för en naturligt vacker hud. Formulan återfuktar huden, slätar ut huden och stimulerar såväl mikrocirkulationen som bildningen av kollagen. Ett aktivt växtextrakt minskar pigment- och åldersfläckar samtidigt som det hämmar uppkomsten av nya fläckar. Solskyddsfaktorn skyddar mot de negativa effekterna av UVA-och UVB-strålar samt motverkar för tidigt åldrande av huden. Inkapslade färgpigment utvecklar en naturlig färgton och ljusbrytande pigment döljer fina linjer och ger en strålande jämn hy.

Aktiva ingredienser:
-
Actipone® Nutgrass: Ett växtextrakt som kan bleka pigmentfläckar gradvis. Med regelbunden användning kan ingrediensen också hämma utvecklingen av nya pigmentfläckar genom att störa melaninsyntesen som ansvarar för denna process.

- Citronextrakt: Stimulerar mikrocirkulationen så att huden får en rosig och fräsch yta.

- Hyaluronsyra: Hjälper huden att binda fukt i flera timmar. Slätar ut hudstrukturen och ger en jämn hud.

- Fucogel®: Stödjer hudens förmåga att binda fukt samt hjälper till att minska linjer och rynkor på torr hud.

- Palmitoyl Tripeptide-5: En modern peptid med anti-agingeffekt som kan stimulera nybildning av kollagen. Detta gör huden synbart smidigare och slätare samt minskar rynkdjupet.

- SPF 15: Ett effektivt solskydd är ett måste för varje modern hudvårdsprodukt. Skyddar mot skador orsakade av UVA-och UVB-strålar och mot för tidigt, ljusinducerat åldrande av huden.

- Ljusbrytande pigment: Döljer fina linjer när den appliceras på huden vilket ger en strålande och jämn hy.

- Inkapslade färgpigment: Öppnas vid kontakt med huden. Utvecklar en naturlig ton utan någon intensiv täckning.

- Avokadoolja: Rik på omättade fettsyror och har höga hav vitamin A, B, D och E som vårdar den torra huden och ger en sammetslen och behaglig känsla.

Användning: Använd fluiden ensam eller som primer före makeup. Applicera den jämnt och sparsamt över ansiktet utan att massera in den i huden. Vänta tills cremen helt har absorberats av huden innan du appliceras eventuell makeup.

Storlek: 30 ml

Biodroga MD en innovativ, högmodern hudvårdsserie med medicinskt och vetenskapligt grundade produkter. Den är baserad på bevis från de senaste forskningsresultaten inom hudvård och är direkt målinriktad mot orsakerna till olika hudproblem. Produkterna är extremt hudvänliga, täpper inte till porerna och hjälper till att återställa hudens naturliga skyddsbarriär. De innehåller naturliga essenser som ger omedelbar effekt och är helt fria från parabener och mineralolja.Läs mer
Stäng

Om märket

Biodroga MD en innovativ, högmodern hudvårdsserie med medicinskt och vetenskapligt grundade produkter. Den är baserad på bevis från de senaste forskningsresultaten inom hudvård och är direkt målinriktad mot orsakerna till olika hudproblem. Produkterna är extremt hudvänliga, täpper inte till porerna och hjälper till att återställa hudens naturliga skyddsbarriär. De innehåller naturliga essenser som ger omedelbar effekt och är helt fria från parabener och mineralolja.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 43454

Kundomdömen