eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Bioline Delicate Big Size Duo 2 X 500 ml i gruppen Ansikte / Kampanj Bioline hos Hudotekets Webshop (Duo63122)
Bioline Delicate Big Size Duo 2 X 500 ml

Bioline Delicate Big Size Duo 2 X 500 ml

0 kundomdömen
1625 kr / 695 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Erbjudande! Få fantastiska Bioline Delicate Refreshing Lotion och Bioline Delicate Cleansing Milk i mer än dubbelt så stora 500 ml-förpackningar till ett riktigt kanonpris.

Ett uppfräschande ansiktsvatten för känslig hud som ger fukt, återställer ph-balansen på huden samt förbereder huden för efterföljande produkter. Rengöringsmjölk för känslig hud som på ett milt och effektivt sätt avlägsnar orenheter och makeup.


För vem?
Passar känslig hud.
 
Bioline Delicate Cleansing Milk: En cremig rengöringsmjölk som rengör milt och effektivt. Den tar bort smuts, orenheter och makeup. Produkten är baserad på väldigt milda rengöringsämnen (Lauryl glucoside, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate). Dessa har en biologiskt nerbrytbar sammansättning och utvinns från förnyelsebara källor. De har utmärkta rengörande egenskaper och de orsakar inte irritation eller överkänslighet. Används morgon och kväll. Ta ut ett par klickar rengöring i handflatan. Applicera på dekolletage, hals och ansikte. Massera med cirkelrörelser för att lösa upp eventuell makeup. Skölj av ordentligt med ljummet vatten och följ upp med Delicate Refreshing Lotion. Storlek 500 ml.

Bioline Delicate Refreshing LotionDetta ansiktsvatten är steg två i din rengöring, för att göra huden väl förberedd för efterkommande produkter. Det mjukgör effektivt och återställer ph-värdet på huden. Används morgon och kväll, efter Delicate Cleansing Milk eller annan rengöring. Fukta bomullspad med ansiktsvatten. Svep över hela ansiktet lätt. Klappa torrt med händerna tills det har absorberats helt. Storlek 500 ml.

Läs mer
Stäng

Om märket

Bioline är italiensk hudvård av hög kvalitet som är designad för dig och din livsstil. Märkets vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt och snabbt sätt vill se resultat på din hud. Biolines produkter kombinerar det bästa från naturen med det senaste inom vetenskap. Varje produkt är unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser som ger fina resultat utefter dina önskemål. Produkterna är säkra men effektiva och innehåller endast naturliga dofter och färgämnen.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: Duo63122

Liknande produkt

Kundomdömen