E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Bioline Vintage 79 Purifying Normalizing Gel Serum i gruppen Ansikte / Serum & olja / Fet & Blandad hud hos Hudotekets Webshop (6210)
Bioline Vintage 79 Purifying Normalizing Gel Serum

Bioline Vintage 79 Purifying Normalizing Gel Serum

0 kundomdömen
345 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning


För vem? Passar en fet och oren hud med tendenser att utveckla finnar och acne.

Egenskaper: Ett rengörande och balanserande serum för fet, oren och glansig hud som lätt utvecklar finnar och acne. Serumet minskar spridningen av ohälsosamma bakterier som ofta är orsaken till oren hud. Den koncentrerade, flytande gelkonsistensen absorberas omedelbart och minskar glans samtidigt som den mjukgör huden. Serumet har en högeffektiv formula med den aktiva ingrediensen azeloglycine, som normaliserar talgproduktionen utan att torka ut, hämmar bakteriespridningen samt verkar lugnande på huden genom att reducera rodnad och irritation. Formulan verkar dessutom skyddande på huden och ger en fräsch, matt finish.

Vintage 79 Purifying-serien reducerar acne och orenheter effektivt. Serien består av aktiva produkter som pH-balanserar huden samtidigt som de acneframkallande bakterierna hämmas. Huden hålls matt och fräsch och känns härligt ren dygnet runt.

Användning: Används varje morgon och kväll. Applicera en liten mängd serum på rengjord hud och massera in med cirkulära rörelser tills det har absorberats helt. Följ med Purifying Acid Cream eller Purifying Absorber Cream beroende på hudtyp.

Storlek: 30 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Bioline är italiensk hudvård av hög kvalitet som är designad för dig och din livsstil. Märkets vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt och snabbt sätt vill se resultat på din hud. Biolines produkter kombinerar det bästa från naturen med det senaste inom vetenskap. Varje produkt är unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser som ger fina resultat utefter dina önskemål. Produkterna är säkra men effektiva och innehåller endast naturliga dofter och färgämnen.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 6210

Liknande produkt

Kundomdömen