SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Carita Beauty Diamond Anti-Ageing Precious Cream i gruppen Ansikte / Ansiktskräm / Nattkräm / Mogen hud hos Hudotekets Webshop (3100000)
Carita Beauty Diamond Anti-Ageing Precious Cream

Carita Beauty Diamond Anti-Ageing Precious Cream

0 kundomdömen
5695 kr / 3950 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Fri hemleverans över 899 kr Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

För vem? Passar en mogen hud.

Egenskaper: Denna ultimata lyxcreme kombinerar ädelstenarna diamant och turmalin med avancerad växtteknologi. Resultatet är en extraordinär creme med oöverträffade resultat - den innovativa formulan förlänger cellernas livslängd och återuppbygger huden inifrån. Den sofistikerade cremen är uppbyggd som en exklusiv doft – en flyktig och sprudlande toppnot av citrus och koriander övergår i ett blommande hjärta av ros, geranium, ylang ylang och iris. Slutligen landar doften i en rundad baston av patchouli, ceder och sandelträ. Den vackra förpackningen med runda, feminina former och exlusiv design är smyckad i silver. I det vackra skrinet ingår en kristallklar spatel och en minibroschyr. Cellerna förses kontinuerligt med fukt och ny energi vilket föryngrar huden och ger den ny lyster och spänst. Cremen är baserad på avancerad växtteknologi, kombinerat med diamant och turmalin för oöverträffade resultat.

Aktiva ingredienser:
- Diamant, 0,05%: Ökar effekten av Turmalin och dess energi. Ger enastå ende lyster och energi.

- Turmalin, 0,75%: Rosa ädelsten som reflekterar värmeenergi och stimulerar hudens mikrocirkulation. Ger huden extra lyster och glans.

- Komplex av naturliga celler och extrakt av sequoia/Redwood-knoppar: Innehåller hög koncentration biologiska växtfaktorer, mineraler, spår ämnen och vitaminer. Ökar kollagensyntesen och reducerar de kollagen-nedbrytande enzymerna så att huden blir fastare.

- Naturliga celler av blå lotus: Skyddar mot fria radikaler och glykolisering vilket motverkar hudåldring och slapp hud. Glykolisering innebär att sockermolekyler binder till sig bidvävsfibrerna som förlorar i funktionalitet och flexibilitet.

- Extrakt av myrten: Växtextrakt med anti-age-effekt som bevisligen ökar syntesen av hudens longevity-proteiner (sirtuiner). Förlänger hudcellernas livs längd och motverkar hudens åldrande.

- Kollagen Cytovector®: Senaste generationen liposomer som smälter samman med cellväggarna så att aktiva ingredienser kan penetrera in i hjärtat av cellen. Innehåller växtteknologiska signalämnen som peptider och phytokin från växtprotein som gör huden fastare och stramare. Förebygger och motverkar rynkor och slapp hud genom att öka syntesen av kollagen I, III och IV, förbättra strukturen av kollagenet samt skydda kollagenfibrerna mot nedbrytning och glykolisering.

- Lightening Cytovector®: Cytovectorer med ferulic acid från japansk risskal och pro-vitamin C. Ger jämnare hudton genom att reducera pigmentproduktionen samt förebygga och bleka pigmentfläckar och komedoner.

- Aktiva ceramider: Mikropärlor med växtceramider som binder sig till torra hudpartier där de löses upp. Härvid frigörs näringsämnen som matar huden och stärker hudens skyddsbarriär där det behövs mest.

- Trehalose (växtteknologiskt socker): Ger kontinuerlig fukt till huden, skyddar mot torr hud och cellskador.

Användning: Applicera morgon och kväll på rengjord ansikte och hals. Kan kombineras/alterneras med Carita Pearl of Youth och Carita Perfect-serien. Idealisk som kur när huden behöver en extra dos energi och förnyelse.

Storlek: 50 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Franska Carita tillhör världens mest prestigeladdade varumärken inom hudvård, kroppsvård, hårvård och skönhetsterapi. En helt klart 5-stjärnig skönhetsvård för dig som vill ha det absolut bästa. Carita hjälper dig att bevara ett ungdomligt utseende och en felfri hud. Alla Caritas produkter, även de som är inriktade på att enbart ge fukt eller lugna en känslig hud, arbetar förebyggande anti age.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 3100000

Liknande produkt

Kundomdömen