SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Injektionsbehandling Celluform i gruppen Behandlingar / Kropp / Injektionsbehandlingar kropp hos Hudotekets Webshop (kCelluform)
Injektionsbehandling Celluform
Injektionsbehandling Celluform

Injektionsbehandling Celluform

CelluformTM Celluform + är en injektionsbehandlings som gradvis kan reducera fettansamlingar som annars är svår att bli av med. Det kan exempelvis vara under dubbelhakan, ridbyxlår, "kärlekshandtag" med mera. Här slipper du ett kirurgiskt ingrepp och du kan åka och jobba direkt efter behandlingen. Dessutom har Celluform en bestående effekt. Denna behandlingen utförs av Anders Franzén, legitimerad sjuksköterska.

Denna behandling bokas över telefon på 036-12 06 66 eller när du kommer förbi vår salong. Välkommen


Hur går det till? 
Serumet Celluform injiceras av vår legitimerade sjuksköterska Anders punktvis i fettvävnaden under huden. Detta resulterar i att fettcellerna tömmer sig. Celluform innehåller en molekyl som både löser upp fettcellerna under huden permanent och tunnar ut fettet så kroppen själv kan bryta ned det.

Hur lång tid tar det?
Då vi alla är olika kan antalet behandlingar variera från person till person. Men en fingervisninga är att det tar:
* 1-2 behandlingar för hakan, med 6 veckors mellanrum
* 2-4 ggr för kroppen, med 3-4 veckors mellanrum
Det som är helt avgörande för hur många behandlingar du behöver är mängden och fördelningen av fett samt dina estetiska önskemål. 

Tänk på
Viktigt att tänka på är att Celluform inte är en bantningsmetod utan en behandling för att punktbehandla olika problemområden. Detta är ett perfekt sätt för dig att bli av med specifika fettdepåer som du inte själv lyckas bli av med genom god kost och träning. Första veckan efter din första behandling ska du dricka mer vatten och äta antioxidantrik mat. Detta för att du då hjälper kroppen att göra sig av med det oönskade fettet snabbare.

På en liten andel personer så ger Celluform inte får någon effekt alls och då kommer vi att se detta redan några veckor efter första behandlingen. 

Riskerna och allergiska reaktioner efter en Celluformbehandling är små och sällsynta då det aktiva ämnet redan finns naturligt i vår kropp. Den vanligaste biverkningarna som lokal svullnad, blåmärken, yrsel, tillfällig domnad är endast tillfälliga och försvinner inom några dagar upp till två veckor. Det är även normalt att din hud kan känns slappare än vanligt de första två till fyra veckorna.

Aktiva ingredienser 
Deoxykolsyra - sekundär gallsyra
Niacinamid - Vitamin B3
Fosfatidylkolin - bryter ned fett
Carnitin - ökar fettförbränningen
Arnica - för att motverka inflammation i vävnaden
Aminosyror

Konsultation & pris
Inför varje nytt behandlingsområde ingår en konsultation. Där kommer du att få fylla i en hälsodeklaration och även få pris för din behandlingen. Priset beror på storlek av område och önskat resultat. Vid utebliven behandling kostar konsultationen 200 kr.

* Dubbelhaka från 4995 kr / per behandling - 45 min
* Kropp från 2500 kr / per behandling - 45 min45 min
Antal: 
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop