eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Clarins Pore Minimizing Serum i gruppen Ansikte / Serum & olja / Fet & Blandad hud hos Hudotekets Webshop (20154000-1)
Clarins Pore Minimizing Serum

Clarins Pore Minimizing Serum

0 kundomdömen
350 kr / 299 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

För vem? För kombinerad till fet hud.

Egenskaper: Ett lättviktigt serum som omedelbart minskar, rengör och drar samman förstorade porer samt ger en fräsch, felfri hud. Används före din Truly Matte-fuktcreme för att sakta ner oljeproduktionen och förfina hudstrukturen. Serumet dämpar glansig hud omedelbart och ger huden en slät och matt hudyta som håller hela dagen. 


Vacker hud även på nära håll! Med hudvårdsserien Truly Matte kan du äntligen känna dig nöjd med din hud från morgon till kväll. Clarins tog det bästa som naturen hade att erbjuda för att skapa Truly Matte, vars produkter är för en kombinerad eller fet hud. Produkterna kontrollerar, balanserar och reglerar huden och drar effektivt samman stora porer. De håller huden fräsch och matt hela dagen genom att sakta ner överflödig talgproduktion. Du får en rengjord, slät och glansfri hud med naturlig lyster.

Aktiva ingredienser: 
- Dvärgdunört, zink, vitamin B6, vitplister och veteproteiner: Rengör huden och gör den matt. Tonar och drar samman porväggarna när de har rensats från orenheter. Förfinar hudstrukturen. Verkar anti-inflammatoriskt och uppmjukande.

- Chrysin: Minskar antalet sebumproducerande celler, vilket i sin tur gör huden mindre glansig. 

- Hibiskusblomsyra och salicilsyra: Öppnar upp och rengör porerna. Ger fasthet.

- Eldkrona från Madagascar: Gör huden matt.

- Ultrafint puder: Absorberar överflödigt sebum och mattar ner oljig hud.

- Lind: Lugnar huden.

- Glistin: En dipeptid från en aktiv sekvens av aminosyror. Skyddar och återställer hudens nervslut, som är viktiga för stimulansen av fibroplasterna och deras produktion av kollagen och elastin. Hjälper till att göra huden fastare och slätare.

Användning: Applicera på rengjord hud före din dag- eller nattcreme där porerna är synliga eller där huden blir blank. Serumet kompletterar de andra produkterna i Truly Matte-serien och är idealiskt att använda före Hydra-Matte Lotion (blandad hud) eller Ultra-Matte Rebalancing Lotion (fet hud). Serumet kan även användas tillsammans med andra Clarins-produkter när huden inte längre behöver bli djuprengjord.


Storlek: 30 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Clarins är ett franskt familjeföretag som grundades av Jacques Courtin-Clarins 1954 och är idag ett av Europas ledande hudvårdsmärken. I sortimentet finns ett brett utbud av hudvård, kroppsvård, make up, herrprodukter & dofter. Clarins produkter är för alla åldrar och alla hudtyper. Den följer dig och din huds olika behov genom livet. 

Produkterna är unika i sig då de innehåller enbart vegetabiliska ingredienser och alltid de bästa och mest aktiva växtextrakten. De första ansikts- och kroppsoljorna är gjorda på 100% rena växtextrakt och började säljas redan 1966. Clarins visar hänsyn till miljön genom medvetna val av förpackningar och att stödja miljöorganisationer. Även genom att driva egna välgörenhetsprojekt och olika hjälporganisationer.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 20154000-1

Kundomdömen