SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Clarins Wonder Perfect 4D Holiday Collection  i gruppen Ansikte / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop (20865000-2)
Clarins Wonder Perfect 4D Holiday Collection

Clarins Wonder Perfect 4D Holiday Collection

0 kundomdömen
295 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Det perfekta kittet för vackra ögon med favoriter som, Wonder Perfect Mascara,  och Instant Eye Make-Up remover. Värde 404:-

Erbjudande! Nu har du möjlighet att köpa ett lyxigt kit från Clarins till specialpris! Skäm bort dig själv eller ge det i present till någon du tycker om. Det är ett välkomponerat skönhetskit förpackat i en snygg necessär. Ett perfekt kit till alla som önskar vackra ögon och definierade ögonfransar.

Clarins Wonder Perfect 4D Holiday Collection innehåller:

Wonder Perfect 4D 01 Black: Clarins 3-i-1 Wonder Perfect Mascara ger dig fylliga, böjda och långa fransar på en och samma gång. Då den är oftalmologiskt och dermatologiskt testad är denna mascara även lämplig för känsliga ögon och kontaktlinsbärare. Applicera mascara från rötterna och fortsätt med ett andra lager för ett ännu mer sofistikerat resultat. 8 ml (ordinarie storlek).

Natural Lip Perfector 01 Miniatyr 5 ml

Clarins Eyes Instant Eye Make-Up Remover: 
En dubbelfasformula som omedelbart tar bort all ögonmakeup, även kraftigare och vattenfast, utan att irritera eller svida. Formulan stärker ögonfransarna och återfuktar den känsliga huden runt ögat. Dermatologisk och ophtalmologiskt testad. 10 ml.
Läs mer
Stäng

Om märket

Clarins är ett franskt familjeföretag som grundades av Jacques Courtin-Clarins 1954 och är idag ett av Europas ledande hudvårdsmärken. I sortimentet finns ett brett utbud av hudvård, kroppsvård, make up, herrprodukter & dofter. Clarins produkter är för alla åldrar och alla hudtyper. Den följer dig och din huds olika behov genom livet. 

Produkterna är unika i sig då de innehåller enbart vegetabiliska ingredienser och alltid de bästa och mest aktiva växtextrakten. De första ansikts- och kroppsoljorna är gjorda på 100% rena växtextrakt och började säljas redan 1966. Clarins visar hänsyn till miljön genom medvetna val av förpackningar och att stödja miljöorganisationer. Även genom att driva egna välgörenhetsprojekt och olika hjälporganisationer.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 20865000-2

Liknande produkt

Kundomdömen