SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Comfort Zone Tranquillity Kit i gruppen Eko & vegan / Vegansk hudvård hos Hudotekets Webshop (484288)
Comfort Zone Tranquillity Kit

Comfort Zone Tranquillity Kit

0 kundomdömen
820 kr / 569 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Ett ljuvligt kit med produkter för kroppen som innehåller en exklusiv blandning av eteriska oljor som omedelbart ger en känsla av välbefinnande. 

För vem? Passar alla hudtyper.


Comfort Zone Tranquillity Kit innehåller:


Comfort Zone Tranquillity Body Lotion: Body Lotion som är särskilt bra om man gillar lättabsorberade produkter som snabbt sjunker in i huden. Formulan ger näring och skyddar huden vilket gör den silkeslen, fast och elastisk. Den återfuktar på djupet, ger en sammetslen hudyta. Används varje dag efter dusch eller bad. Applicera på hela kroppen och massera tills den har absorberats helt. Storlek 200 ml.

Comfort Zone Tranquillity Shower Cream: 
En duschcreme med utmärkande fuktgivande egenskaper för att ge en silkesmjuk och behagligt doftande hud. Den dyrbara och exklusiva kombinationen av aromatiska oljor ger en känsla av välbefi nnande. Den har en otroligt krämig konsistens och har en fantastiskt återfuktande verkan på huden. Denna duschcreme är idealsik för de som vill ha en produkt som är mild, gör huden silkesmjuk samtidigt som den ger huden en behaglig doft. Applicera produkten direkt på huden, löddra upp med vatten eller applicera med hjälp av fuktad svamp. Massera och skölj. Används varje dag, för behaglig rengöring som lämnar huden mjuk som sammet samtidigt som den ger fasthet. Storlek 200 ml.Läs mer
Stäng

Om märket

Logotypen med sina klamrar - embracing hands - symboliserar omhändertagande och värme. Comfort zone bryr sig om och tar hand om din hy och ditt välbefinnande. Pålitligt och effektivt! Comfort zone lovar fantastiska behandlingsupplevelser och produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat. Den genomgående unika positionen garanteras av genuint, konsekvent och trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier. Comfort zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone är övertygad om att alla kan bidra med något för att rädda vår planet. Comfort zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar t ex sina produkter med grön el.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 484288

Liknande produkt

Kundomdömen