SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Cutrin Sensitive Care Spray Color Treated and Dry Hair  i gruppen Hår / Specialvård / Känslig hårbotten hos Hudotekets Webshop (12974)
Cutrin Sensitive Care Spray Color Treated and Dry Hair

Cutrin Sensitive Care Spray Color Treated and Dry Hair

Betyg på Cutrin Sensitive Care Spray Color Treated and Dry Hair  i gruppen Hår / Specialvård / Känslig hårbotten hos Hudotekets Webshop 1 kundomdömen
164 kr / 119 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

För vem? För färgbehandlat och torrt hår. Idealisk för de med torr, irriterad och känslig hårbotten. Även bra för dig som är känslig för dofter.

Egenskaper: Cutrin Sensitive Care Spray är ett parfymfritt spraybalsam som återfuktar håret och tillför näring. 100% organiskt linextrakt från den nordiska naturen lugnar hårbotten och vårdar håret. Spraybalsamet skyddar hårfärgen mot yttre påfrestningar och minskar statisk elektricitet i håret. Den skonsamma formulan innehåller även panthenol som ger håret långvarig glans och lyster. Dermatologiskt testat. Fritt från parfym, parabener, mineraloljor, silikoner, alkohol och färgämnen.

Cutrin Sensitive är gjord på omsorgsfullt utvalda, högklassiga, rena och skonsamma ingredienser. Hårvårdsprodukterna i serien innehåller 100% ekologiskt linfröextrakt från den nordiska naturen, som lugnar och skyddar hårbottnen och är skonsamt mot håret. De naturliga polysackariderna i extraktet reparerar hudytans struktur och minskar rodnad och irritation. De bildar även en mikrofilm över skalpen, som skyddar mot yttre påfrestningar och förhindrar inflammationer. Cutrin Sensitive är den enda salongsserien som har fått Allergimärket, vilket bevisar att det är ett testat och godkänt märke som är idealiskt för dig med känslig hårbotten eller som inte tål dofter. Alla produkter är utvecklade i samarbete med finska Allergi- och Astmaförbundet. De är helt parfymfria samt utan parabener, alkohol och färgämnen. 

Användning: Spraya jämnt över handdukstorkat hår. Skölj ej ur. Styla sedan håret som vanligt. 

Storlek: 200 mlLäs mer
Stäng

Om märket

I en värld där allergier blir alltmer utbrett är det många som söker efter ett hårvård som är parfymfritt och utan några tillsatta färger. Cutrin Vieno är ett milt och säkert alternativ för din dagliga hårvård som vårdar och skyddar ditt hår. Produkterna är framtagna i samarbete med den finska allergi- och astmaförbundet.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Webshopen
Art.nr: 12974

Kundomdömen
Betyg på Cutrin Sensitive Care Spray Color Treated and Dry Hair  i gruppen Hår / Specialvård / Känslig hårbotten hos Hudotekets Webshop