SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Decléor Aroma Sun Expert Aromessence Solaire Tan Activator Serum Face i gruppen Sol / Pre Sun hos Hudotekets Webshop (A17086)
Decléor Aroma Sun Expert Aromessence Solaire Tan Activator Serum Face

Decléor Aroma Sun Expert Aromessence Solaire Tan Activator Serum Face

Betyg på Decléor Aroma Sun Expert Aromessence Solaire Tan Activator Serum Face i gruppen Sol / Pre Sun hos Hudotekets Webshop 1 kundomdömen
550 kr / 499 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

För vem? Passar alla hudtyper som vill förbereda huden inför solen och därmed få en jämnare, mer hållbar solbränna.
 
Egenskaper: Förbered huden med Aromessence Solaire innan du exponerar den för solen och stärk hudens naturliga försvar för en jämnare och mer långvarig färg! En cocktail av djupverkande växtessenser från ros, kamomill och geranium stärker cellens livskraft och motverkar solens skadliga påverkan. Växtessenserna stimulerar även pigmentproduktionen så att huden får optimalt skydd och en snabbare, jämnare färg. Det är en 100 % naturlig aromessence uppbyggd av naturliga essentiella oljor, helt utan konserveringsmedel. En unik produkt som förbereder ansiktet för solexponering och verkar reparerarande på huden efter solexponering samt bevarar solbrännan. Serumet ger en djupbehandlande effekt och unika resultat då det förbättrar och stimulerar huden till en jämnare solbrun färg genom att maximera hudens fuktnivå.
  
Aroma Sun Expert är en komplett växtaromatisk solserie för ett optimalt skydd i solen. Huvudingrediensen i Aroma Sun Expert är det unika DNA-skyddskomplexet med jasmin- och vaniljextrakt, som bevarar hudens elasticitet, stärker hudens skyddsbarriär och skyddar cellerna. Produkterna återfuktar huden, ger ett förbättrat skydd mot solen och motverkar för tidigt åldrande av huden. De innehåller inga mineraloljor eller färgämnen och passar för alla hudtyper, även känslig hud. Dessutom stärker de hudens naturliga försvar och ökar effekten av UV-filtret med 15% - samtidigt som du får en fin solbrun färg. Produkterna har lätta, silkesmjuka konsistenser med frisk och somrig doft, som absorberas snabbt utan att kännas klibbiga eller efterlämna någon vit hinna på huden.

Naturliga ingredienser: 
- Essentiell olja av ros: Olja från Turkiet som verkar mjukgörande och skyddande.
 
- Essentiell olja av kamomill: Olja från Frankrike som skyddar mot fria radikaler, mjukgör och lugnar.
 
- Essentiell olja av Geranium: Olja från Island som hjälper till att minimera fina linjer och rynkor.

- Active bronze
: Denna nya växtsammansättning med aktiverande egenskaper kombinerar Loufa-olja och ett Tyrosine-extrakt. Det förstärker hudens naturliga skydd genom att stimulera den naturliga processen för en jämn solbrun färg.
 
- Jasmin-extrakt: Extrakt från jasminblomman som stärker hudens försvar och hjälper till att förebygga hudens åldrande genom att skydda proteinet i huden mot oxidering.
 
- En kombination av jasmin- och maltextrakt: Tillsammans bildar dessa ingredienser en aktiv anti-rynk ingrediens som minimerar uppkomsten av fina linjer och rynkor. Dessa ingredienser är speciellt framtagna och finns i hela Aroma Sun-solserien. De arbetar aktivt med att förebygga förtida åldrande som orsakats av solexponering.

- Unikt DNA-skyddskomplexet med extrakt från egyptisk jasmin och tahitisk vanilj: Rikt på antioxidanter som hjälper till att bevara hudens elasticitet, stärka hudens naturliga försvar och skydda ”hjärtat” av cellen.

- Växtessens från ros: Rik på antioxidanter och har fuktgivande och skyddande egenskaper som stärker hudbarriären. Den ger ett förbättrat skydd mot solen och motverkar för tidigt åldrande av huden.
 
- Extrakt från tahitisk rea: Bidrar till att stärka hudens naturliga försvar samt ökar effekten av UV-filtret med 15%, samtidigt som den ändå ger en fin solbrun färg.
 
Användning:
Före solexponering - Börja förbereda huden med Aromessence Solaire genom att börja använda den 1 vecka före solexponering, tillsammans med din dagliga hudvård. Applicera några "pump" av aromessencen och fördela den jämt över hela ansiktet på ren hud. Använd därefter din vanliga dagcreme.
 
Under solexponering - Används fördelaktigast på morgonen före din solskyddsprodukt, då den förstärker skyddet och förhöjer den solbruna färgen.

Storlek: 15 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Decléors produkter är baserade på essentiella oljor, växt och havsalgsextrakt samt örter och lera. De är fria från parfym, färg och konserveringsämnen. Vissa är 100 % naturliga och rekommenderas av Astma- och Allergiföreningen. Decleors produkterna tillverkas i Paris och har snabbt blivit de populäraste på skönhetssalonger över hela världen, så även i Sverige. De har också fått utmärkelsen 'Kosmetikens Oscar' vid några tillfällen, bl.a för sin fina solserie.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: A17086

Liknande produkt

Kundomdömen
Betyg på Decléor Aroma Sun Expert Aromessence Solaire Tan Activator Serum Face i gruppen Sol / Pre Sun hos Hudotekets Webshop