E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Great Earth Vitamins Super Zinc 15 mg i gruppen Kropp / Kosttillskott / Probiotika hos Hudotekets Webshop (5640)

Great Earth Vitamins Super Zinc 15 mg

0 kundomdömen
76 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning


För vem?
För de som vill stärka immunsystemet, matsmältningen och celldelningen.

Egenskaper: Super Zinc 15 mg innehåller 15 mg zink och 10 mg gurkmeja. Zink behövs för immunsystemets funktion och för celldelning. Zink deltar även i flera av kroppens livsviktiga processer, spelar en stor roll i kvaliteten på hud och hår och behövs för normal sårläkning. Gurkmeja är en vida använd krydda, färgämne och medicinalväxt samt en kraftfull antioxidant, som bland annat är bra för matsmältningen och därmed också har en förmåga att påverka näringsupptaget. Det är bitterämnena i gurkmeja som verkar stimulerande på lever och galla. Super Zinc 15mg har en unik formulering genom det speciella transportsystemet Portamins, för optimalt upptag av mineralen i mag-tarmkanalen. Transportsystemet Portamins består av lättlösligt och lättupptagligt mineral genom aminosyrakelering, citrat, glukonat, aspartat, askorbat, malat och pikolinat.

Zink är ett av de absolut viktigaste mineralerna och medverkar i över 100 olika kemiska processer i kroppen. Det har en viktig roll i reparationen av kroppsvävnad och bidrar till minskade oxidativa skador på bl.a. DNA, lipider och protein. Den har en betydande funktion för skelettet, muskelvävnader, hår, hud, naglar och finns rikligt i prostata, lever, ögonvävnader, muskelvävnad och bukspottkörtel. Zink verkar även stimulerande på vårt immunsystem. Zink verkar basbildande i syra-bas balansen. Ingredienserna är av naturligt ursprung. Great Earth Vitamins använder inga konstgjorda bindemedel eller ytbehandlingsmedel i sina kosttillskott.


Rekommenderat intag: 1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag per dag bör ej överskridas. Kosttillskott används ej som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.


Innehåll: 100 tabletter. Varje tablett innehåller 15 mg zink och 10 mg gurkmeja.
 Läs mer
Stäng

Om märket

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 5640

Liknande produkt

Kundomdömen