E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Great Earth Vitamins Super Zinc 15 mg i gruppen Kropp / Kosttillskott / Probiotika hos Hudotekets Webshop (5640)

Great Earth Vitamins Super Zinc 15 mg

76 kr
Antal: 
Fri frakt! Paketet skickas normalt inom 24 h.
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation


För vem?
För de som vill stärka immunsystemet, matsmältningen och celldelningen.

Egenskaper: Super Zinc 15 mg innehåller 15 mg zink och 10 mg gurkmeja. Zink behövs för immunsystemets funktion och för celldelning. Zink deltar även i flera av kroppens livsviktiga processer, spelar en stor roll i kvaliteten på hud och hår och behövs för normal sårläkning. Gurkmeja är en vida använd krydda, färgämne och medicinalväxt samt en kraftfull antioxidant, som bland annat är bra för matsmältningen och därmed också har en förmåga att påverka näringsupptaget. Det är bitterämnena i gurkmeja som verkar stimulerande på lever och galla. Super Zinc 15mg har en unik formulering genom det speciella transportsystemet Portamins, för optimalt upptag av mineralen i mag-tarmkanalen. Transportsystemet Portamins består av lättlösligt och lättupptagligt mineral genom aminosyrakelering, citrat, glukonat, aspartat, askorbat, malat och pikolinat.

Zink är ett av de absolut viktigaste mineralerna och medverkar i över 100 olika kemiska processer i kroppen. Det har en viktig roll i reparationen av kroppsvävnad och bidrar till minskade oxidativa skador på bl.a. DNA, lipider och protein. Den har en betydande funktion för skelettet, muskelvävnader, hår, hud, naglar och finns rikligt i prostata, lever, ögonvävnader, muskelvävnad och bukspottkörtel. Zink verkar även stimulerande på vårt immunsystem. Zink verkar basbildande i syra-bas balansen. Ingredienserna är av naturligt ursprung. Great Earth Vitamins använder inga konstgjorda bindemedel eller ytbehandlingsmedel i sina kosttillskott.


Rekommenderat intag: 1 tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag per dag bör ej överskridas. Kosttillskott används ej som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil.


Innehåll: 100 tabletter. Varje tablett innehåller 15 mg zink och 10 mg gurkmeja.
 Läs mer
Stäng
Läs mer
Stäng
Leveranstid:

Vi packar normalt ditt paket inom 24 h (vardagar).

 

Frakt: Fri frakt med DB Schenker eller Postnord Varubrev. Postnord Varubrev levereras direkt i din brevlåda och får paketet inte plats där får du ett SMS när du kan hämta det hos ditt närmaste ombud.

Fraktalternativet Postnord Mypack kostar 39 kr.

Retur: 14 dagars returrätt. Klicka här för mer information om byten och returer.


Säkra betalningar: Välj mellan kortbetalning, direktbetalning, konto/delbetalning med Klarna eller gratis faktura med Klarna.

Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
 

Rådgivning: Är du osäker på ditt köp? Konsultera gärna med någon av våra hudterapeuter eller frisörer. De finns på 036- 34 45 62 eller webshop@hudoteket.se vardagar 8-18.

För fullständiga köpvilkor, läs vidare här>
Art.nr:   5640

Kundomdömen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop