SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Hårolja & hårserum

Hårolja och hårserum har blivit viktiga delar av hårvårdsrutinen och har mängder av goda egenskaper. Produkterna finns i flera varianter och vilken du ska välja beror på hårtyp och vilket resultat du vill uppnå.

Hårserum skyddar håret från yttre påverkan som sol och luftföroreningar genom att lägga sig som en skyddande hinna runt hårstrået. Serumet håller även hårstråna på plats och tillför glans. Vissa serum fungerar också som värmeskydd för stylingverktyg.

Till skillnad från hårserum, tränger håroljor in på djupet och tillför fukt och näring. Oljan är ofta gjord på någon typ av vårdande olja, exempelvis arganolja, avokadoolja och mandelolja som hjälper håret att hålla sig friskt och välmående. Håroljan motverkar frissigt och torrt hår samtidigt som den tillför glans och återfuktar. De flesta oljor går att applicera både i torrt och fuktigt hår och kramas in i hårtopparna. Tänk på att för mycket olja kan göra att håret tyngs ned och ser fett ut, oftast räcker det med 1–3 droppar av produkten.

För personlig rådgivning och fler tips gällande vård för håret är du välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Välj varumärke:
Davines Grown Alchemist Maria Nila Olaplex R+Co Sisley Unite
27 artiklar
Olaplex Summerbox
598 kr
Kamp613
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Unite U Argan Oil
379 kr
U10071
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop