eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Jane Iredale 24-Karat Gold Dust i gruppen Makeup / Ögon / Kajal & Eyeliner hos Hudotekets Webshop (11201r)
Jane Iredale 24-Karat Gold Dust

Jane Iredale 24-Karat Gold Dust

0 kundomdömen
Kampanj:
Antal:
0
Färg: 
Antal: 
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning


För vem? För de som önskar ett skimrande, multifunktionellt mineralpuder.

Egenskaper: Glamouröst skimrande mineraler som kan appliceras på ögon, kinder, läppar eller dekolletage - men varför sluta där? Det skimrande pudret kan även mixas med en mjukgörande creme för att skapa en dynamisk highlighter, eller med en hårgelé för att ge håret en ny dimension. Endast fantasin sätter gränserna! Men oavsett var du använder 24-Karat Gold Dust så ger den garanterat omedelbar festkänsla och förgyller hela ditt utseende. Produkten är glutenfri.

Den vackraste makeupen är en sund hud. Därför är samtliga Jane Iredale-produkter ett komplement till din professionella hudvård. Det är hudvårdande mineralmakeup som innehåller de allra finaste, högkvalitativa ingredienserna. Produkternas mikroniserade mineraler består av koncentrerade pigment med en unik sammansättning av olika partikelstorlekar. Denna avancerade teknologi gör att mineralerna ger en exklusiv finish och får huden att stråla. Samtliga produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel, tilltäppande mineraloljor och utfyllande talk. Eftersom produkterna inte innehåller ingredienser som späder ut pigmentet ger endast en applicering ett fantastiskt täckande resultat som sitter hela dagen. För att förstärka effekten av mineralernas hudvårdande egenskaper är produkterna berikade med extrakt av granatäpple, pinjebark, grönt te och alger. Vitaminer och antioxidanter skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan. Samtliga produkter är dermatologiskt testade, icke-irritativa, säkerhetstestade, allergitestade, kliniskt testade, PETA-certifierade (testas ej på djur) och hypoallergena.

Användning: Använd Jane Iredale White Fan Rouge Brush för att svepa mineralerna över ansiktet, på axlarna och decolletaget samt i håret. För användning som ögonskugga, applicera med hjälp av Deluxe Shader. För en mer dramatisk och intensiv look, knacka ut lite av mineralerna i locket, spraya med Jane Iredale's Hydration Spray och applicera sedan som en wet-look-skugga. Gör likadant ifall du vill använda den som eyeliner, med skillnaden att Detail Brush används istället. Man kan även blanda pudret med sin ansikts- eller kroppscreme alternativt hårgelé för en annorlunda, skimrande effekt.

Storlek: 1,8 gramLäs mer
Stäng

Om märket

Grundaren till Iredale Mineral Cosmetics är Jane Iredale. Hon var den första som såg potentialen i mineralmakeup och dess hudvårdande egenskaper. Tillsammans med  plastikkirurger och dermatologer utvecklade hon 1994 makeupserien Jane Iredale – The Skin Care Makeup®.

Jane Iredale's filosofi är att den vackraste makeupen är en sund hud. Därför är hennes mineralmakeup ett komplement till din professionella hudvård. Produkterna är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel och tilltäppande mineraloljor. Samtliga produkter är dessutom dermatologiskt testade, icke-irritativa, allergitestade och hypoallergena. Makeupserien består av en avancerad blandning av mineraler och pigment som låter huden andas. Endast en applicering ger ett mycket hållbart resultat. Mineralerna ger ett naturligt skydd mot skadlig UV-strålning. Dessutom lugnar de känslig och irriterad hud.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 11201r

Liknande produkt

till toppen

Kundomdömen