eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Jane Iredale Mineral Foundation Amazing Base SPF 20 Mink i gruppen Makeup / Bas / Foundation hos Hudotekets Webshop (11026)
Jane Iredale Mineral Foundation Amazing Base SPF 20 Mink

Jane Iredale Mineral Foundation Amazing Base SPF 20 Mink

0 kundomdömen
465 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning


För vem? För de som önskar en täckande och hudvårdande mineralfoundation. Passar alla hudtyper.

Egenskaper: Mineralfoundation som ger en strålande fräsch och silkeslen hy med en fin lyster. Den ger ett fantastiskt täckande resultat och en känsla av viktlöshet - du märker inte ens att du bär makeup. Formulan är vattenresistent, döljer effektivt rödhet och bruna fläckar och är idealisk också för de med rosacea och eksem. Innehåller algextrakt som lugnar känslig hy och granatäpple som skyddar mot fria radikaler. Har även UVA/UVB SPF 20 och rekommenderas av amerikanska Skin Cancer Foundation som ett säkert skydd mot UV-strålning. Fri från parabener, gluten och animaliska ingredienser.

Den vackraste makeupen är en sund hud. Därför är samtliga Jane Iredale-produkter ett komplement till din professionella hudvård. Det är hudvårdande mineralmakeup som innehåller de allra finaste, högkvalitativa ingredienserna. Produkternas mikroniserade mineraler består av koncentrerade pigment med en unik sammansättning av olika partikelstorlekar. Denna avancerade teknologi gör att mineralerna ger en exklusiv finish och får huden att stråla. Samtliga produkter är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel, tilltäppande mineraloljor och utfyllande talk. Eftersom produkterna inte innehåller ingredienser som späder ut pigmentet ger endast en applicering ett fantastiskt täckande resultat som sitter hela dagen. För att förstärka effekten av mineralernas hudvårdande egenskaper är produkterna berikade med extrakt av granatäpple, pinjebark, grönt te och alger. Vitaminer och antioxidanter skyddar mot fria radikaler och yttre miljöpåverkan. Samtliga produkter är dermatologiskt testade, icke-irritativa, säkerhetstestade, allergitestade, kliniskt testade, PETA-certifierade (testas ej på djur) och hypoallergena.

Användning: Vid första användningen, gör några hål i skyddsetiketten för att få ett kontollerat flöde av mineralfoundation. Knacka ut en liten mängd i locket och arbeta in mineralerna i din foundationborste tills allt puder är absorberat. Knacka borsten mot locket för att få bort överflödigt puder, och applicera sedan på rengjort och återfuktat ansikte med nedåtgående rörelser. Börja där du vill ha mest täckning och fortsätt ut där du inte behöver lika mycket täckning, och glöm inte halsen. Kom ihåg att "less is more" - börja med ett tunt lager och utgå därifrån, då man får mycket täckning av bara lite foundation. Använd gärna Jane Iredale's primer före för att få ett optimalt foundationunderlag, då den jämnar ut huden, kontrollerar oljig hud och motverkar färgändring. Fungerar även på torra hudtyper. Om du tycker att resultatet blir för pudrigt kan du antingen vänta lite så att hudens naturliga oljor kommer fram, eller spraya Jane Iredale's fuktspray på ansiktet.

Storlek: 10,5 gram

Läs mer
Stäng

Om märket

Grundaren till Iredale Mineral Cosmetics är Jane Iredale. Hon var den första som såg potentialen i mineralmakeup och dess hudvårdande egenskaper. Tillsammans med  plastikkirurger och dermatologer utvecklade hon 1994 makeupserien Jane Iredale – The Skin Care Makeup®.

Jane Iredale's filosofi är att den vackraste makeupen är en sund hud. Därför är hennes mineralmakeup ett komplement till din professionella hudvård. Produkterna är fria från artificiella färg- och parfymämnen, kemiska konserveringsmedel och tilltäppande mineraloljor. Samtliga produkter är dessutom dermatologiskt testade, icke-irritativa, allergitestade och hypoallergena. Makeupserien består av en avancerad blandning av mineraler och pigment som låter huden andas. Endast en applicering ger ett mycket hållbart resultat. Mineralerna ger ett naturligt skydd mot skadlig UV-strålning. Dessutom lugnar de känslig och irriterad hud.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 11026

Liknande produkt

Kundomdömen