eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kemisk Peeling Medik8 i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Kemisk peeling hos Hudotekets Webshop (R-medik8peel)
Kemisk Peeling Medik8

Kemisk Peeling Medik8

Kemiska peels från Medik8 är perfekta för dig som vill få maximalt resultat med minimala biverkningar. De kemiska peelsen finns i olika varianter för olika hudtyper. Alla Medik8 Peels ska inledas med en ansiktsbehandling inklusive konsultation alternativt enbart en konsultation för att vi ska kunna välja den perfekta peelen för dig. Vänligen kontakta oss på 036 - 12 06 66 för mer information och bokning.Hur fungerar en kemisk peeling från Medik8?


Svar: Syran orsakar en kontrollerad celldöd i huden vilket gör att skadad och åldrad hud avlägsnas. Syrorna har en djupgående effekt på 
keratiniseringen och den exfolierande effekten uppstår på grund av deras förmåga att bryta upp bindningen mellan de döda hudcellerna.  

För bästa resultat bör du själv förbehandla huden med A- och C vitamin för bästa resultat. Det ger förbättrad läkeprocessa och det är en förutsättning för att få så bra resultat som möjligt. Detta kommer du gå igenom med din hudterapeut innan din peel. 


Följande varianter finns av de kemiska peelerna från Medik8


MEDIK8 AGE PEEL - för mogen hud

I denna behandling används en kombination av olika syror som reducerar fina linjer och rynkor, suddar ut ålderstecken och gör huden slät och förnyad. När hudcellerna aktiveras kan de producera mer kollagen och elastin. Stimuleringen av huden ökar produktionen av viktiga ämnen i huden som ger ett mer ungdomligt utseende.  
 
50 min / 995 kr

MEDIK 8 WHITE PEEL - för pigmenterad hud

Det effektivaste sättet att få en klare och jämnare hudton. Behandlingen jobbar för en hud fri från mörka fläckar och hyperpigmenteringar. Den reducerar de hudceller som innehåller höga halter av melanin och förhindrar att nya hudceller mörknar. Ingredienserna i peelen tränger in i hudens pigmentceller (melanocyterna) och avlägsnar milt och effektivt oönskad pigmentering och ger en jämnare hudton.

50 min / 995 kr


MEDIK8 BETA PEELför akne och problemhud

Denna behandling får snabbt kontroll på aknehud och utslag samt minskar drastiskt risken för framtida utbrott. Den motverkar akne på alla tre fronter genom att angripa varje problem individuellt; igensatta porer, pormaskar och inflammation.  


50 min / 995 kr

I alla Medik 8 Peels ingår: 
Rengöring, hudanalys, kemisk peeling, mask och avslutande produkter. Läs mer
Stäng
50 min
Typ: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop