eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
REN Moroccan Rose Duo i gruppen Kropp / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop (1025186)
REN Moroccan Rose Duo

REN Moroccan Rose Duo

0 kundomdömen
598 kr / 445 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

En underbar duo med den diskreta, ljuvliga doften som kommer från marockansk ros otto-olja, en av världens dyraste och mest eftertraktade essentiella oljor.

För vem? Passar alla hudtyper.

REN Moroccan Rose Duo innehåller:

REN Moroccan Rose Otto Body Lotion: En lyxig, lättabsorberad body lotion framtagen för att verka på djupet, återfukta optimalt och göra huden härligt silkeslen. Den diskreta, ljuvliga doften kommer från marockansk ros otto-olja, en av världens dyraste och mest eftertraktade essentiella oljor. Det är en tunn olja destillerad i gryningen från rosens absolut finaste kronblad, och dess härliga, sagolika doft sägs ge sinnesfrid, minska stress och göra dig lugn och harmonisk. Resultatet av denna kroppslotion blir en djupt återfuktad hud som känns mjuk, len och fräsch. Den är även perfekt att använda efter en lång dag i solen för att återfukta och ge näring till huden samt vårda den fina solbrännan. Det är en bioaktiv hudvårdsprodukt som är helt fri ifrån petrokemikalier, mineraloljor, sulfater, parabener, silikoner, irriterande ämnen eller syntetiska parfymer och färger. Används dagligen efter dusch eller bad. Massera försiktigt in på rengjord hud tills cremen har absorberats. Används med fördel efter en lång dag i solen för att återfukta och vårda den fina solbrännan. Storlek 200 ml.


REN Moroccan Rose Otto Body Wash: En lyxig body wash formulerad med marockansk ros otto-olja, en av världens dyraste och mest eftertraktade essentiella oljor. Det är en tunn olja destillerad i gryningen från rosens absolut finaste kronblad. Body washen rengör huden på djupet utan att torka ut eller strama åt huden, vilket gör att den känns mjuk, ren och len efteråt. Den verkar lugnande på känslig hud, fungerar lika bra i badkaret som i duschen och dess härliga, sagolika doft sägs ge sinnesfrid, minska stress och göra dig lugn och harmonisk. REN Moroccan Rose Otto Body Wash har dessutom vunnit InStyles pris för bästa body wash åtta år i rad!
Det är en bioaktiv hudvårdsprodukt som är helt fri ifrån petrokemikalier, mineraloljor, sulfater, parabener, silikoner, irriterande ämnen eller syntetiska parfymer och färger.  Används dagligen vid dusch eller bad. Tag en pumpdosering av body washen och massera in över hela kroppen på fuktig hud. Skölj av med varmt vatten.
Storlek 200 ml.
Läs mer
Stäng

Om märket

REN skapades för att kombinera det bästa av två världar: Högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade, 100 procent naturliga ingredienser. Vi kallar det ren bioaktiv hudvård. Men RENs produkter ska inte bara vara fria från kemiska tillsatser, de ska vara underbara att använda också. 
 

RENs filosofi kan sammanfattas i fem principer:
 
1. Rätt ingredienser

REN gör rena produkter som INTE innehåller: syntetisk parfym, petrokemiska ingredienser, sulfater, animala ingredienser, silikoner eller parabener.
 

RENs produkter innehåller INTE HELLER ingredienser som kan vara irriterande för huden som till exempel: glykoler och diglykoler, PEG, PPG, urea, D.E.A, T.E.A, PABA och andra syntetiska solfilter, aliphatiska alkoholer/hydrokarboner, Fthalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetisk AHA/BHA, polyakrylamider, metakrylater, elastomer, poloxamer, styrener, vinyler, polyquaternium, nylon, nitriler, nitrater, nitrosaminer, bromater, fluor eller aluminium.
 

2. Rätt vetenskap
RENs målsättning är finna nya innovativa lösningar inom bioaktiv teknologi som hjälper hudens naturliga processer. Biovetenskap är nyckeln till att skapa produkter som effektivt stärker och bevarar hudens naturliga hälsa och lyster.
 

3. Rätt upplevelse
Det här är vår välbehagsprincip. Den är viktig för den kan förändra din värld. Du vaknar, använder REN, och plötsligt är världen fem procent trevligare. Du äter en hälsosammare frukost, klär dig fem procent snyggare, sträcker på dig fem procent extra och ler fem procent bredare. Det leder till att människor märker dig fem procent mer och är fem procent trevligare mot dig. Det är en magisk spiral. Tro det eller ej...
 

4. Rätt miljöpåverkan
REN drar sitt strå till stacken för att minska användningen av våra begränsade resurser. Vi donerar minst 2,5 procent av vår vinst till organisationer som värnar om miljön.
 

5. Rätt attityd
Vi tror att en princip är en princip även om den kostar pengar. Vi skördar vad vi sår. Vi föredrar välvilja framför misstänksamhet, humor framför allvar och flexibilitet framför formalia.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Webshopen
Art.nr: 1025186

Kundomdömen