eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Sensai Duo-mascara 38 C Set i gruppen Makeup / Kit & Paletter hos Hudotekets Webshop (10692000)
Sensai Duo-mascara 38 C Set

Sensai Duo-mascara 38 C Set

0 kundomdömen
605 kr / 495 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Ett perfekt set med mascaror som omedelbart ger ögonfransarna extra volym och är resistent mot vatten, svett och tårar. Innehåller både en volym och en orginal mascara. Innehåller även en travelsize på Silk peeling powder.
För vem? Passar alla som vill ha snygga fransar.

Sensai Duo-mascara 38 C Set: 

Sensai Mascara 38 C Volumising 01 Black: Gör varje enskild frans tjockare och möjliggör flera lager utan att kladda. Den är dessutom försedd med en böjd borste för volym och styling. Avlägsnas med varmt vatten på 38°C eller varmare. Silke extrakt ger både vård och fukt till fransarna. Den böjda borsten har dubbla funktioner:För naturlig volym: Använd den inre kurvan av borsten för att applicera mascara på ögonfransarna underifrån. Använd den yttre kurvan av borsten för att kamma och separera ögonfransarna underifrån och för att ta bort överflödig mascara.För extra volym: Använd den inre kurvan av borsten för att applicera mascara på ögonfransarna underifrån. Fortsätt att applicera ytterligare lager av mascara, utan att kamma och separera ögonfransarna mellan appliceringarna, tills önskad tjocklek uppnås. Använd SENSAI Sponge Chief (tvättduk) med varmt vatten (38º C eller mer) för att varsamt avlägsna mascaran från dina fransar. Storlek 8 ml.

Sensai Mascara 38 C: Avlägsnas med varmt vatten på 38°C eller varmare. Ger snygga, naturliga ögonfransar och den lilla borsten gör att mascaran lätt kan appliceras ända från fransroten. Silke extrakt ger både vård och fukt till fransarna. Använd SENSAI Sponge Chief (tvättduk) med varmt vatten (38 ºC eller högre) för att varsamt avlägsna mascaran från dina fransar. Storlek 6 ml.

 Sensai Silky Purifying Silk Peeling Powder: Enzympuder som skonsamy tar bort döda hudceller och ger förnyad lyster. Rengör och gör huden slät, fräsch och silkeslen. Förfinar och återställer strukturen i huden. Verkar lätt mikroexfolierende samt tillför fukt. Bra för problem med sträv och grov hud samt tilltäppta porer. För alla hudtyper, även ömtålig och känslig hud samt hud med acne. Används 1 3 gånger i veckan beroende på hudens behov efter rengöring med Steg 1 rengöringsprodukt. Ta en dos i handflatan och arbeta upp löddret ordentligt med lite ljummet vatten. (En dos kommer ut då du vänder flaskan upp och ned.)Appliceras på fuktad hud med hjälp av cirkelrörelser, särskilt på problemområdena.Avlägsna med fuktad Sponge Chief (tvättduk) och skölj noggrant med ljummet vatten. Storlek 5 g.
Läs mer
Stäng

Om märket

För dig som vill uppleva kejserlig skönhet. Det vill säga silkeslen hud, mycket lyster, vacker makeup och fantastiska dofter. SENSAI, med sina rötter från Japan är ett exklusivt och världsledande varumärke inom professionell hudvård, hårvård och makeup och är helt ensamma med Koishimaru-silke som ingrediens. 

Framgångssagan började i klostret Kanegafushi, i Japan. När körsbärsträden stod i blom samlade munkarna in silkeskokongerna efter att årets fjärilar hade lämnat. I väveriet drog kvinnorna ut trådar ur kokongerna som de tvinnade till len silkestråd. Medan de vävde föll ett fint, skimrande puder från silkestrådarna på deras händer. När det senare skulle tvättas bort upptäckte kvinnorna att pudret löddrade. Och deras händer blev lika mjuka och lena som silket de vävde. Detta blev starten för Kanebo Cosmetics som idag är ett av världens ledande kosmetikföretag med många olika varumärken. SENSAI är deras mest lyxiga och high end som är till för dig som bara nöjer dig med det bästa.

Silket är hudens fuktbomb
Förr i tiden fick silket enbart bäras av den japanska kejsarfamiljen. Men efter att ha tagit ett flertal patent är SENSAI nu det enda företaget i världen som får använda Koishimaru-silke. Idag vet vi nämligen att silke är speciellt rikt på protein och att det har en förmåga att bevara precis den mängd fukt vår hud behöver. Silket stimulerar nämligen produktionen av hyaluronsyra som har en förmåga att binda fukt upp till 1000 gånger sin egna vikt. Dessutom matchar silket vår egen huds pH värde på 5,5 vilket är grunden till en problemfri hud.

En hudvårdsritual från japanska skönhetstraditioner.
SENSAI kobinerar idag högteknologisk forskning med gamla orientaliska hudvårdstraditioner. För att ge din hud de bästa förutsättningarna är det därför viktigt att SENSAIs produkter appliceras med deras berömda SAHO-ritual i tre specifika steg. Läs mer SAHO här.

Naturliga ingredienser 
Det japanska ordet SENSAI betyder fin, delikat och välbefinnande som är tätt knutna till det japanska skönhetsidealet. De lever efter en filosofin med respekt för tidigare generationers visdom och en stor känsla för smådetaljer. Alla ingredienser är därmed baserade på naturliga ingredienser. Dessutom innehåller alla SENSAIs produkter det berömda silket.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 10692000

Liknande produkt

Kundomdömen