E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Original Silicea Hår Hud & Naglar i gruppen Ansikte / Kosttillskott för huden / Anti-Age hos Hudotekets Webshop (OS2125r)
Original Silicea Hår Hud & Naglar

Original Silicea Hår Hud & Naglar

Storlek: 
Antal: 
Fri frakt! Paketet skickas normalt inom 24 h.
Kampanj:
Antal:
0
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation


För vem? För de som önskar tjockt och välmående hår, elastisk hy med färre rynkor och friska, starka naglar.

Egenskaper: Original Silicea är ett kosttillskott som innehåller mineralet kisel i form av mikroniserad kiseloxid. Kisel bidrar till tjockt och välmående hår, frisk hy och starka naglar. Kisel behövs för att bibehålla normal uppbyggnad av kollagen och bindväv. Huden innehåller kollagen som bidrar till att bevara hudens fasthet och elasticitet. Kisel bidrar till förbättrad elasticitet i huden och därmed färre rynkor.

Kisel är ett spårämne som finns naturligt i kroppen och behövs för att bibehålla normal uppbyggnad av kollagen och bindväv. Kollagen är ett protein som finns i bindväv och har en stödjande och sammanhållande funktion. Bindväv finns i hela kroppen och omsluter muskler, vävnader och organ.
Huden utgörs av tre lager: överhuden, läderhuden och underhuden. Läderhuden består av bindväv och innehåller blodkärl som förser huden med syre och näring samt för bort restprodukter. Det är bindväven som ger huden styrka och elasticitet. Även underhuden består av bindväv. Underhuden fungerar som ett vätskeförråd och lagrar vatten och fett i huden. Med åren minskar hudens elasticitet, vilket tillsammans med minskad fetthalt och minskad vattenhalt leder till att huden blir rynkig. Original Silicea innehåller kisel som bidrar till förbättrad elasticitet i huden och därmed färre rynkor.

Hårets och naglarnas tillväxt är beroende av en optimal näringstillförsel. Håret får näring via läderhuden, som består av bindväv. Kisel bidrar till ett tjockt och välmående hår och en publicerad klinisk studie har visat att användning av Original Silicea gör att varje enskilt hårstrå blir tjockare. Efter sex månaders användning ökade hårstråets diameter med hela 13%**. Även naglarna får näring via läderhuden och kislet i Original Silicea bidrar till starka och friska naglar.
Både hår och naglar växer långsamt, ett friskt hårstrå växer drygt 0,3 mm per dygn och en nagel växer ungefär 0,1 mm. För synliga resultat på hår, hud och naglar rekommenderas minst tre månaders behandling med Original Silicea.

Innehåll:

- Aktiv substans: Kiseloxid.
- Innehåll per kapsel: 420 mg kiseloxid, vilket ger 196 mg rent kisel.
- Vegetabilisk kapsel bestående av stärkelse och hypromellos. Utan konserveringsmedel.

Dosering: 1 kapsel per dag. Kapseln sväljes tillsammans med vätska. För att säkerhetsställa ett gott resultat bör Original Silicea användas under minst 3 månader. Dagdosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, i rumstemperatur och utom syn- och räckhåll för barn.

Mängd: Välj mellan 30 kapslar och 60 kapslar.


**I. Zschocke et al, Pilotstudie på effekten av kiselgel (Original Silicea) på hårtjockleken hos friska kvinnor med tunt hår. Kosmetische Medizin 6/2007

A Lassus. Colloidal silicic acid for oral and topical treatment of aged skin, fragile hair and brittle nails in females. The Journal of International Medical Research 1993; 21:209-215Läs mer
Stäng
Läs mer
Stäng
Leveranstid:


Vi packar normalt ditt paket inom 24 h (vardagar).

 

Frakt: Fri frakt med DB Schenker eller Postnord Varubrev. Postnord Varubrev levereras direkt i din brevlåda och får paketet inte plats där får du ett SMS när du kan hämta det hos ditt närmaste ombud.

Fraktalternativet Postnord Mypack kostar 39 kr.

Retur: 14 dagars returrätt. Klicka här för mer information om byten och returer.


Säkra betalningar: Välj mellan kortbetalning, direktbetalning, konto/delbetalning med Klarna eller gratis faktura med Klarna.

Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
 

Rådgivning: Är du osäker på ditt köp? Konsultera gärna med någon av våra hudterapeuter eller frisörer. De finns på 036- 34 45 62 eller webshop@hudoteket.se vardagar 8-18.

För fullständiga köpvilkor, läs vidare här>
Art.nr:   OS2125r

Fler produkter från Övriga kosttillskott

ProComb Total
298 kr
PRO-004
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Kundomdömen
Betyg på Original Silicea Hår Hud & Naglar i gruppen Ansikte / Kosttillskott för huden / Anti-Age hos Hudotekets Webshop

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop