SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Powerplate Introduktion i gruppen Behandlingar / Kropp / Träna med Powerplate hos Hudotekets Webshop (pow2)

Powerplate Introduktion

Introduktion för Powerplate-träning. Träningsformen är snabb och enkel. 25 minuter 2-3 gånger i veckan är allt som behövs!

Bokning för Powerplate sker tillfälligt via telefon.

Hudoteket erbjuder en smidig och enkel vibrationsträning som är extremt tidseffektiv. 25 minuter två gånger i veckan är allt som behövs.

Perfekt för dig som kanske känner att du inte har tid att gå iväg till gymmet, eller för dig som helt enkelt bara vill ha ett snabbt resultat på kort tid.

Detta är en introduktion, där du och instruktören går igenom hur du använder maskinen. Sedan köper du ett 10-kort för att fortsätta träna. Det är även perfekt att boka en introduktion om du vill testa på Powerplate, men är osäker på om det passar dig.Läs mer
Stäng
500 kr
40 min
Antal: 
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även
Powerplate
500 kr

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop