eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
REN Evercalm Kit i gruppen Ansikte / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop (1025189)
REN Evercalm Kit

REN Evercalm Kit

0 kundomdömen
786 kr / 229 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

En kit för alla hudtyper även för den känsliga huden som tillför huden optimalt med fukt och fin lyster.

För vem? För alla hudtyper och även känslig.

REN Evercalm Global Protective Day Creme: En fuktcreme för känslig hud som tillför huden optimalt med fukt. Den verkar lugnande och skyddar huden och ger den ett sunt utseende. Cremen reducerar inflammationer, irritationer och rodnad. Den är speciellt framtagen för att lämna känslig, reaktiv hud optimalt återfuktad. Fuktkräm bekämpar känslan av kroniska obehag, rodnad och känslighet som kan leda till för tidigt åldrande och ger huden lyster. Används efter rengöring varje morgon. Pumpa ut två klickar dagreme och värm mellan handflatorna och klappa varsamt in cremen i ansiktet och på halsen. Storlek 50 ml.

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask: En intensivt exfolierande mask formulerad för att varsamt förnya huden, förbättra och jämna ut hudtonen, ge optimal lyster och synbart reducera rynkor. Den löser även upp tilltäppta porer, minskar porstorleken samt motverkar blemmor och svarta pormaskar. Masken tar effektivt bort döda hudceller, reducerar fina linjer och ger dig en klarare och mer hälsosam hud med en vacker lyster. Det är en bioaktiv hudvårdsprodukt som är helt fri ifrån petrokemiska ingredienser, hudirriterande ämnen, sulfater, parabener, silikoner eller syntetiska AHA-syror, dofter och färger. Efter rengöring, ta två pumpdoseringar av masken och värm i handflatorna. Applicera över ansiktet och halsen, men undvik ögon- och läppområdet. Låt masken sitta kvar i tio minuter. Blöt sedan masken med en silkesduk eller med hjälp av fingrarna och tvätta av försiktigt. Skölj ordentligt med varmt vatten efteråt. En mild stickande känsla kan upplevas under proceduren. Använd masken en gång i veckan. Storlek 15 ml.

REN Keep Young & Beautiful Instant Firming Beauty Shot: Produkten innehåller Hyaluronsyra som har positiva effekter långt utöver de vattenbindande och hudutfyllande egenskaperna som vi sedan tidigare känner till. Hyaluronsyrorna i REN Beauty Shot har ett specifikt spektrum av olika molekylvikter, motsvarande de som finns i huden, kopplade till kertinocytmembranets receptorer, CD44. Hyaluronsyra 1 fungerar som en budbärare och förbättrar cellsammanhållningen vilket leder till en åtstramande och lyftande effekt medan hylaluronsyra 2 startar en kedjereaktion djupt ner till de dermala fibroblasterna som stärker elastinsyntesen och ger ökad spänst i huden. Applicera 2-3 droppar på rengjort ansikte och följ upp med en fuktkräm. Återapplicera vid behov under dagen både över eller under smink – vid applicering ovanpå smink, stryk inte gelen över huden utan klappa försiktigt in den tills den absorberats helt. Storlek 10 ml.Läs mer
Stäng

Om märket

REN skapades för att kombinera det bästa av två världar: Högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade, 100 procent naturliga ingredienser. Vi kallar det ren bioaktiv hudvård. Men RENs produkter ska inte bara vara fria från kemiska tillsatser, de ska vara underbara att använda också. 
 

RENs filosofi kan sammanfattas i fem principer:
 
1. Rätt ingredienser

REN gör rena produkter som INTE innehåller: syntetisk parfym, petrokemiska ingredienser, sulfater, animala ingredienser, silikoner eller parabener.
 

RENs produkter innehåller INTE HELLER ingredienser som kan vara irriterande för huden som till exempel: glykoler och diglykoler, PEG, PPG, urea, D.E.A, T.E.A, PABA och andra syntetiska solfilter, aliphatiska alkoholer/hydrokarboner, Fthalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetisk AHA/BHA, polyakrylamider, metakrylater, elastomer, poloxamer, styrener, vinyler, polyquaternium, nylon, nitriler, nitrater, nitrosaminer, bromater, fluor eller aluminium.
 

2. Rätt vetenskap
RENs målsättning är finna nya innovativa lösningar inom bioaktiv teknologi som hjälper hudens naturliga processer. Biovetenskap är nyckeln till att skapa produkter som effektivt stärker och bevarar hudens naturliga hälsa och lyster.
 

3. Rätt upplevelse
Det här är vår välbehagsprincip. Den är viktig för den kan förändra din värld. Du vaknar, använder REN, och plötsligt är världen fem procent trevligare. Du äter en hälsosammare frukost, klär dig fem procent snyggare, sträcker på dig fem procent extra och ler fem procent bredare. Det leder till att människor märker dig fem procent mer och är fem procent trevligare mot dig. Det är en magisk spiral. Tro det eller ej...
 

4. Rätt miljöpåverkan
REN drar sitt strå till stacken för att minska användningen av våra begränsade resurser. Vi donerar minst 2,5 procent av vår vinst till organisationer som värnar om miljön.
 

5. Rätt attityd
Vi tror att en princip är en princip även om den kostar pengar. Vi skördar vad vi sår. Vi föredrar välvilja framför misstänksamhet, humor framför allvar och flexibilitet framför formalia.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Art.nr: 1025189

Liknande produkt

Kundomdömen