eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
REN Smooth & Glow Kit i gruppen Kropp / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop (1024899)
REN Smooth & Glow Kit

REN Smooth & Glow Kit

0 kundomdömen
328 kr / 89 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Ett ljuvligt kroppskit som ger huden en silkeslen känsla och härlig doft.

För vem: Passar alla hudtyper samt både kvinnor och män.

REN Smooth & Glow Kit innehåller:

REN Neroli and Grapefruit Body Wash: En fräsch, uppfriskande och aromatisk body wash med kallpressad grapefruktsolja och neroliolja som destillerats från tunisisk apelsinblomma. Hjälper dig att komma igång på morgonen genom att ge huden en kickstart med en energigivande doft av citrusfrukter. Den rengör huden på djupet utan att torka ut den, samt tonar huden och tillför fukt. Passar även bra efter springrundan, ett hårt pass på gymmet eller ett tufft träningspass för att återhämta sig och få energi. Det är en bioaktiv hudvårdsprodukt som är helt fri ifrån petrokemikalier, mineraloljor, sulfater, parabener, silikoner, irriterande ämnen eller syntetiska parfymer och färger. Används dagligen vid dusch eller bad. Tag en pumpdosering av body washen och massera in över hela kroppen på fuktig hud. Skölj av med varmt vatten. Idealisk att använda på morgonen eller efter ett hårt pass på gymmet för att komma igång. Storlek 200 ml.

REN Guérande Salt Exfoliating Body Balm: En mjuk, milt exfolierande kroppsscrub som tar bort döda hudceller och lämnar din hud återfuktad, förnyad och strålande. Den ljuvliga konsistensen har en underbar doft, och peelar skonsamt bort orenheter och torr hud samt mjukgör huden, ger fukt och näring till huden. Den motverkar fnasig hud med torra flagor samtidigt som den gör huden fräsch och silkeslen. Innehåller det mineralrika guerandesaltet samt en tonande och återfuktande blandning av oliv-, basilika- och pepparmintolja. Du kommer att få en fantastisk hud som känns mjuk som sammet och strålar av en förnyad lyster. Det är en bioaktiv hudvårdsprodukt som är helt fri ifrån petrokemikalier, mineraloljor, sulfater, parabener, silikoner, irriterande ämnen eller syntetiska parfymer och färger. a en riklig mängd av balsamet och massera in över hela kroppen på torr hud innan dusch eller bad. Fokusera gärna på extra torra punkter, såsom armbågar, knän och hälar. Skölj av. Kan även med fördel användas på fuktig hud i bad eller dusch för en mildare exfoliering. Storlek 75 ml.Läs mer
Stäng

Om märket

REN skapades för att kombinera det bästa av två världar: Högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade, 100 procent naturliga ingredienser. Vi kallar det ren bioaktiv hudvård. Men RENs produkter ska inte bara vara fria från kemiska tillsatser, de ska vara underbara att använda också. 
 

RENs filosofi kan sammanfattas i fem principer:
 
1. Rätt ingredienser

REN gör rena produkter som INTE innehåller: syntetisk parfym, petrokemiska ingredienser, sulfater, animala ingredienser, silikoner eller parabener.
 

RENs produkter innehåller INTE HELLER ingredienser som kan vara irriterande för huden som till exempel: glykoler och diglykoler, PEG, PPG, urea, D.E.A, T.E.A, PABA och andra syntetiska solfilter, aliphatiska alkoholer/hydrokarboner, Fthalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetisk AHA/BHA, polyakrylamider, metakrylater, elastomer, poloxamer, styrener, vinyler, polyquaternium, nylon, nitriler, nitrater, nitrosaminer, bromater, fluor eller aluminium.
 

2. Rätt vetenskap
RENs målsättning är finna nya innovativa lösningar inom bioaktiv teknologi som hjälper hudens naturliga processer. Biovetenskap är nyckeln till att skapa produkter som effektivt stärker och bevarar hudens naturliga hälsa och lyster.
 

3. Rätt upplevelse
Det här är vår välbehagsprincip. Den är viktig för den kan förändra din värld. Du vaknar, använder REN, och plötsligt är världen fem procent trevligare. Du äter en hälsosammare frukost, klär dig fem procent snyggare, sträcker på dig fem procent extra och ler fem procent bredare. Det leder till att människor märker dig fem procent mer och är fem procent trevligare mot dig. Det är en magisk spiral. Tro det eller ej...
 

4. Rätt miljöpåverkan
REN drar sitt strå till stacken för att minska användningen av våra begränsade resurser. Vi donerar minst 2,5 procent av vår vinst till organisationer som värnar om miljön.
 

5. Rätt attityd
Vi tror att en princip är en princip även om den kostar pengar. Vi skördar vad vi sår. Vi föredrar välvilja framför misstänksamhet, humor framför allvar och flexibilitet framför formalia.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Webshopen
Art.nr: 1024899

Kundomdömen