eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
REN Stop Being So Sensitive Kit i gruppen Ansikte / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop (1024950)
REN Stop Being So Sensitive Kit

REN Stop Being So Sensitive Kit

0 kundomdömen
199 kr / 99 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Ett perfekt kit för dig med känsligare hudtyp, som innehåller tre passande produkter i travelsize.

För vem? Passar en känsligare hud.

REN Stop Being So Sensitive Kit innehåller: 

REN Evercalm Anti-Redness Serum: Ett serum för känslig hud som hjälper huden att göra sig av med toxiner och skyddar huden från yttre påverkan såsom luftföroreningar. Den verkar lugnande och vårdande och gör huden mindre reaktiv. Serumet bidrar även att ge känslig hud ett varaktigt ungdomligare utseende. Används efter rengöring varje morgon och kväll. Pumpa ut två klickar serum och värm mellan handflatorna och klappa varsamt in cremen i ansiktet och på halsen. Låt serumet sjunka in i huden innan creme appliceras. Storlek 10 ml.

REN Evercalm Global Protective Day Creme: En fuktcreme för känslig hud som tillför huden optimalt med fukt. Den verkar lugnande och skyddar huden och ger den ett sunt utseende. Cremen reducerar inflammationer, irritationer och rodnad. Den är speciellt framtagen för att lämna känslig, reaktiv hud optimalt återfuktad. Fuktkräm bekämpar känslan av kroniska obehag, rodnad och känslighet som kan leda till för tidigt åldrande och ger huden lyster.  Används efter rengöring varje morgon. Pumpa ut två klickar dagreme och värm mellan handflatorna och klappa varsamt in cremen i ansiktet och på halsen. Storlek 15 ml.

REN Evercalm Gentle Cleansing Milk: En mild och skonsam rengöringsmjölk för känslig hud som avlägsnar orenheter och ren känsla utan att huden känns irriterad eller stram. Rengöringsmjölken är lugnande och läkande samt lindrar hudirritation och rodnad.  Rengöringen tar skonsamt bort smuts och orenheter, samt skyddar och bibehåller hudens skyddsbarriär genom att gynna goda bakterier. Applicera en pumpdosering av rengöringen på fuktad hud och massera försiktigt över hela ansiktet och halsen. Skölj med varmt vatten. Används varje morgon och kväll. Följ med serum och fuktcreme efter hudtyp. Storlek 50 ml.Läs mer
Stäng

Om märket

REN skapades för att kombinera det bästa av två världar: Högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade, 100 procent naturliga ingredienser. Vi kallar det ren bioaktiv hudvård. Men RENs produkter ska inte bara vara fria från kemiska tillsatser, de ska vara underbara att använda också. 
 

RENs filosofi kan sammanfattas i fem principer:
 
1. Rätt ingredienser

REN gör rena produkter som INTE innehåller: syntetisk parfym, petrokemiska ingredienser, sulfater, animala ingredienser, silikoner eller parabener.
 

RENs produkter innehåller INTE HELLER ingredienser som kan vara irriterande för huden som till exempel: glykoler och diglykoler, PEG, PPG, urea, D.E.A, T.E.A, PABA och andra syntetiska solfilter, aliphatiska alkoholer/hydrokarboner, Fthalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetisk AHA/BHA, polyakrylamider, metakrylater, elastomer, poloxamer, styrener, vinyler, polyquaternium, nylon, nitriler, nitrater, nitrosaminer, bromater, fluor eller aluminium.
 

2. Rätt vetenskap
RENs målsättning är finna nya innovativa lösningar inom bioaktiv teknologi som hjälper hudens naturliga processer. Biovetenskap är nyckeln till att skapa produkter som effektivt stärker och bevarar hudens naturliga hälsa och lyster.
 

3. Rätt upplevelse
Det här är vår välbehagsprincip. Den är viktig för den kan förändra din värld. Du vaknar, använder REN, och plötsligt är världen fem procent trevligare. Du äter en hälsosammare frukost, klär dig fem procent snyggare, sträcker på dig fem procent extra och ler fem procent bredare. Det leder till att människor märker dig fem procent mer och är fem procent trevligare mot dig. Det är en magisk spiral. Tro det eller ej...
 

4. Rätt miljöpåverkan
REN drar sitt strå till stacken för att minska användningen av våra begränsade resurser. Vi donerar minst 2,5 procent av vår vinst till organisationer som värnar om miljön.
 

5. Rätt attityd
Vi tror att en princip är en princip även om den kostar pengar. Vi skördar vad vi sår. Vi föredrar välvilja framför misstänksamhet, humor framför allvar och flexibilitet framför formalia.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Webshopen
Art.nr: 1024950

Liknande produkt

Kundomdömen