eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
REN Ultimate Shine Control Kit i gruppen Ansikte / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop (1024951)
REN Ultimate Shine Control Kit

REN Ultimate Shine Control Kit

0 kundomdömen
199 kr / 99 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Ett perfekt startkit för dig med bland/kombinerad hud, innehållande tre stycken passande produktfavoriter ur REN´s sortiment.

För vem? Passar en blandhy som lätt blir glansig och oljig i T-zonen. 

REN Ultimate Shine Control Kit innehåller:

REN Clarimatte Invisible Pores Detox MaskEn detoxifierande lermask fomulerad för att reducera den synliga porstorleken samtidigt som den rengör på djupet, slätar ut och tonar huden. Perfekt för dig som lätt blir oljig och har förstorade porer, då denna mask suger upp orenheter, minskar porerna och lugnar hudirritationer. Det är även en briljant mask mot acne, svarta pormaskar och blemmor. Du får en klar, matt och rengjord hud med mindre porer och ett fräschare utseende. Det är en bioaktiv hudvårdsprodukt som är helt fri ifrån petrokemiska ingredienser, sulfater, parabener, silikoner eller syntetiska dofter och färger. Efter rengöring, applicera två pumpdoseringar av masken i ett jämnt lager över hela ansiktet. Låt masken verka i cirka 10 minuter tills den har torkat helt, och gnugga sedan försiktigt av masken med fingertopparna. Skölj noggrant med varmt vatten och applicera därefter din dag- eller nattcreme. Storlek 15 ml.

REN Clarimatte T-Zone Balancing Gel Cream: En fjäderlätt dagemulsion som balanserar och återfuktar blandhy utan att täppa till porerna. Perfekt för dig som lätt får fet och glansig hud i exempelvis T-zonen, och söker en återfuktare som ger mycket fukt utan att kännas oljig. Emulsionen har en gelliknande konsistens som reducerar glans och mattar ner huden, verkar antibakteriellt och motverkar förtida åldrande genom att bekämpa fria radikaler. Den fungerar även utmärkt att använda som en primer före makeup. Resultatet är en jämn, klar och hälsosam hud med ett fräscht utseende. Det är en bioaktiv hudvårdsprodukt som är helt fri ifrån petrokemiska ingredienser, sulfater, parabener, silikoner eller syntetiska dofter och färger. Efter rengöring på morgonen, ta två pumpdoseringar av emulsionen. Värm i handflatorna och massera sedan försiktigt in över ansikte och hals. Storlek 15 ml.

REN Clarimatte T-Zone Control Cleansing Gel: En balanserande, antibakteriell rengöringsgel för hud med benägenhet att bli fet och oljig, speciellt i T-zonen. Rengöringen hjälper mot inflammationer, blemmor och tilltäppta porer utan att torka ut huden så att den känns stram eller obekväm. Istället tar den skonsamt men effektivt bort smuts, löser upp överskottssebum och motverkar förstorade porer. Du får en fräsch och grundligt rengjord hud med ett friskare utseende och en matt hudyta. Det är en bioaktiv hudvårdsprodukt som är helt fri ifrån petrokemiska ingredienser, sulfater, parabener, silikoner eller syntetiska dofter och färger. Applicera en pumpdosering av rengöringen på fuktad hud och massera försiktigt in över hela ansiktet och halsen. Tvätta sedan av med ljummet vatten. Storlek 50 ml.Läs mer
Stäng

Om märket

REN skapades för att kombinera det bästa av två världar: Högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade, 100 procent naturliga ingredienser. Vi kallar det ren bioaktiv hudvård. Men RENs produkter ska inte bara vara fria från kemiska tillsatser, de ska vara underbara att använda också. 
 

RENs filosofi kan sammanfattas i fem principer:
 
1. Rätt ingredienser

REN gör rena produkter som INTE innehåller: syntetisk parfym, petrokemiska ingredienser, sulfater, animala ingredienser, silikoner eller parabener.
 

RENs produkter innehåller INTE HELLER ingredienser som kan vara irriterande för huden som till exempel: glykoler och diglykoler, PEG, PPG, urea, D.E.A, T.E.A, PABA och andra syntetiska solfilter, aliphatiska alkoholer/hydrokarboner, Fthalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetisk AHA/BHA, polyakrylamider, metakrylater, elastomer, poloxamer, styrener, vinyler, polyquaternium, nylon, nitriler, nitrater, nitrosaminer, bromater, fluor eller aluminium.
 

2. Rätt vetenskap
RENs målsättning är finna nya innovativa lösningar inom bioaktiv teknologi som hjälper hudens naturliga processer. Biovetenskap är nyckeln till att skapa produkter som effektivt stärker och bevarar hudens naturliga hälsa och lyster.
 

3. Rätt upplevelse
Det här är vår välbehagsprincip. Den är viktig för den kan förändra din värld. Du vaknar, använder REN, och plötsligt är världen fem procent trevligare. Du äter en hälsosammare frukost, klär dig fem procent snyggare, sträcker på dig fem procent extra och ler fem procent bredare. Det leder till att människor märker dig fem procent mer och är fem procent trevligare mot dig. Det är en magisk spiral. Tro det eller ej...
 

4. Rätt miljöpåverkan
REN drar sitt strå till stacken för att minska användningen av våra begränsade resurser. Vi donerar minst 2,5 procent av vår vinst till organisationer som värnar om miljön.
 

5. Rätt attityd
Vi tror att en princip är en princip även om den kostar pengar. Vi skördar vad vi sår. Vi föredrar välvilja framför misstänksamhet, humor framför allvar och flexibilitet framför formalia.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Webshopen
Art.nr: 1024951

Liknande produkt

Kundomdömen