SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
REN V-Cense Revitalising Night Cream i gruppen Ansikte / Ansiktskräm / Nattkräm / Alla hudtyper hos Hudotekets Webshop (102061)
REN V-Cense Revitalising Night Cream

REN V-Cense Revitalising Night Cream

0 kundomdömen
499 kr / 424 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

En rik nattcreme förmulerad för att återfukta huden och ge den energi över natten.


För vem? Passar alla hudtyper.

Egenskaper: En rik nattcreme förmulerad för att återfukta huden och ge den energi över natten. Nattcremen återupplivar torr, tråkig och livlös hud genom att vitalisera huden och ge lyster. Den reducerar fina linjer och rynkor samt motverkar och förebygger tecken på förtida åldrande. Hudens fuktbarriär återställs och huden känns slätare, fästare och mjukare. Cremen fungerar även utmärkt som en uppfriskande och energigivande behandling efter en natt på flyget. Resultatet är en ungdomlig hud med en ny hälsosam lyster varje morgon. Det är en bioaktiv hudvårdsprodukt som är helt fri ifrån petrokemiska ingredienser, sulfater, parabener, silikoner, mineraloljor eller syntetiska dofter och färger.

Bioaktiva ingredienser:
- Syra från boswelliabark: Verkar avslappnande för att jämna ut fina linjer i vävnaden.

- Resinoid från frankincense: Stimulerar kollagen- och elastinsyntesen.

- Citrusbioflavonoider från kalabrienska apelsiner: Skyddar mot fria radikaler.

- Vitamin A från betakaroten: Stimulerar kollagensyntesen för att stärka hudens skyddande barriär.

- Vitamin C från kalabrienska apelsiner: Stimulerar kollagensyntesen, jämnar ut hudtonen och ger ny lyster till huden.

- Vitamin E från vetegroddsolja: Skyddar mot fria radikaler och oxidativ skada.

Användning: Efter rengöringen på kvällen, ta två pumpdoseringar av nattcremen och värm mellan handflatorna. Massera sedan försiktigt in över hela ansiktet och halsen. För bästa resultat, applicera REN Vita Mineral Omega 3 Optimum SkinSerum Oil innan cremen.

Storlek: 50 mlLäs mer
Stäng

Om märket

REN skapades för att kombinera det bästa av två världar: Högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade, 100 procent naturliga ingredienser. Vi kallar det ren bioaktiv hudvård. Men RENs produkter ska inte bara vara fria från kemiska tillsatser, de ska vara underbara att använda också. 
 

RENs filosofi kan sammanfattas i fem principer:
 
1. Rätt ingredienser

REN gör rena produkter som INTE innehåller: syntetisk parfym, petrokemiska ingredienser, sulfater, animala ingredienser, silikoner eller parabener.
 

RENs produkter innehåller INTE HELLER ingredienser som kan vara irriterande för huden som till exempel: glykoler och diglykoler, PEG, PPG, urea, D.E.A, T.E.A, PABA och andra syntetiska solfilter, aliphatiska alkoholer/hydrokarboner, Fthalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetisk AHA/BHA, polyakrylamider, metakrylater, elastomer, poloxamer, styrener, vinyler, polyquaternium, nylon, nitriler, nitrater, nitrosaminer, bromater, fluor eller aluminium.
 

2. Rätt vetenskap
RENs målsättning är finna nya innovativa lösningar inom bioaktiv teknologi som hjälper hudens naturliga processer. Biovetenskap är nyckeln till att skapa produkter som effektivt stärker och bevarar hudens naturliga hälsa och lyster.
 

3. Rätt upplevelse
Det här är vår välbehagsprincip. Den är viktig för den kan förändra din värld. Du vaknar, använder REN, och plötsligt är världen fem procent trevligare. Du äter en hälsosammare frukost, klär dig fem procent snyggare, sträcker på dig fem procent extra och ler fem procent bredare. Det leder till att människor märker dig fem procent mer och är fem procent trevligare mot dig. Det är en magisk spiral. Tro det eller ej...
 

4. Rätt miljöpåverkan
REN drar sitt strå till stacken för att minska användningen av våra begränsade resurser. Vi donerar minst 2,5 procent av vår vinst till organisationer som värnar om miljön.
 

5. Rätt attityd
Vi tror att en princip är en princip även om den kostar pengar. Vi skördar vad vi sår. Vi föredrar välvilja framför misstänksamhet, humor framför allvar och flexibilitet framför formalia.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Webshopen
Art.nr: 102061

Andra har också köpt

Kundomdömen