eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Sensai Cellular Performance Extra Intensive Set i gruppen Ansikte / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop (10694000-8)
Sensai Cellular Performance Extra Intensive Set

Sensai Cellular Performance Extra Intensive Set

0 kundomdömen
3568 kr / 3025 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Ett lyxigt och aktivt kit som återställer hudens fasthet och ger extra fukt och förnyad lyster.
För vem? Passar hud som är torr och trött, har rynkor, fina linjer, är matt eller har förlorat sin fasthet och elasticitet.

Sensai Cellular Performance Extra Intensive Cream Limited Set innehåller: 


Sensai Cellular Performance Extra Intensive Cream: En ytterst effektiv creme som boostar energiproduktionen i både dermala och epidermala celler med den unika Advanced Energy Charge Technology. Den accelererar effekten av anti ageing ingredienserna och ger en mer silkeslen hud dag för dag. Boostar cellernas energimetabolism. Ger omedelbar fasthet och lyster till huden. Har en extremt mild och silkeslen konsistens. Applicera en lämplig mängd creme i hela ansiktet morgon och kväll med "Dubbel Applciering""rutinen efter SENSAI lotion eller Prime Solution.
Storlek 40 ml.

Sensai Cellular Performance Extra Intensive Eye Cream: Extra Intensive formulan absorberas omedelbart i huden för att släta ut och återfukta. Med tiden får ögonområdet synbart mer energi med ökad lyster och fasthet. Egenskaper: Kraftfull anti ageing vård för ögonområdet Förbättrar hudens släthet, lyster och klarhet Hela ögonområdet ser mer vitaliserat och stimulerat ut Linjer och rynkor är mindre synliga Reducerad svullenhet och mörka ringar för ett övergripande ungdomligt och piggt utseende. Appliceras morgon och kväll, som sista steg i hudvårdsrutinen. Storlek 4 ml.

Sensai Prime Solution: Medan Koishimaru Silk EX badar huden i en ""ändlös ocean av fukt"", boostar Sanzashi (hagtorn) Extract hudcellernas Prime Solution genomfuktar huden samt optimerar effekten av efterföljande produkter.*Testad in vitro. Egenskaper: Stimulerar hyaluronsyrasyntesen i epidermala och i dermala celler. Boostar cellernas mottaglighet och cell till cellkommunikationen i huden. Går djupt ner i huden (epidermis och dermis) och ger en effektivare tillförsel av de aktiva ingredienserna. Ger holistisk vård. Doften ger en lugnande känsla. Applicera en lämplig mängd över hela ansiktet morgon/kväll efter "Dubbel rengöring"". Applicera sedan SENSAI Ekmulsion eller Cream. Storlek 5 ml.


Läs mer
Stäng

Om märket

För dig som vill uppleva kejserlig skönhet. Det vill säga silkeslen hud, mycket lyster, vacker makeup och fantastiska dofter. SENSAI, med sina rötter från Japan är ett exklusivt och världsledande varumärke inom professionell hudvård, hårvård och makeup och är helt ensamma med Koishimaru-silke som ingrediens. 

Framgångssagan började i klostret Kanegafushi, i Japan. När körsbärsträden stod i blom samlade munkarna in silkeskokongerna efter att årets fjärilar hade lämnat. I väveriet drog kvinnorna ut trådar ur kokongerna som de tvinnade till len silkestråd. Medan de vävde föll ett fint, skimrande puder från silkestrådarna på deras händer. När det senare skulle tvättas bort upptäckte kvinnorna att pudret löddrade. Och deras händer blev lika mjuka och lena som silket de vävde. Detta blev starten för Kanebo Cosmetics som idag är ett av världens ledande kosmetikföretag med många olika varumärken. SENSAI är deras mest lyxiga och high end som är till för dig som bara nöjer dig med det bästa.

Silket är hudens fuktbomb
Förr i tiden fick silket enbart bäras av den japanska kejsarfamiljen. Men efter att ha tagit ett flertal patent är SENSAI nu det enda företaget i världen som får använda Koishimaru-silke. Idag vet vi nämligen att silke är speciellt rikt på protein och att det har en förmåga att bevara precis den mängd fukt vår hud behöver. Silket stimulerar nämligen produktionen av hyaluronsyra som har en förmåga att binda fukt upp till 1000 gånger sin egna vikt. Dessutom matchar silket vår egen huds pH värde på 5,5 vilket är grunden till en problemfri hud.

En hudvårdsritual från japanska skönhetstraditioner.
SENSAI kobinerar idag högteknologisk forskning med gamla orientaliska hudvårdstraditioner. För att ge din hud de bästa förutsättningarna är det därför viktigt att SENSAIs produkter appliceras med deras berömda SAHO-ritual i tre specifika steg. Läs mer SAHO här.

Naturliga ingredienser 
Det japanska ordet SENSAI betyder fin, delikat och välbefinnande som är tätt knutna till det japanska skönhetsidealet. De lever efter en filosofin med respekt för tidigare generationers visdom och en stor känsla för smådetaljer. Alla ingredienser är därmed baserade på naturliga ingredienser. Dessutom innehåller alla SENSAIs produkter det berömda silket.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Då Sensai ofta uppdaterar sina ingrediensförteckningar, så återkom till oss för information.

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Webshopen
Art.nr: 10694000-8

Liknande produkt

Kundomdömen