SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Sensai Silky Bronze Experience Set  i gruppen Ansikte / Kit & Paket hos Hudotekets Webshop (10621000)
Sensai Silky Bronze Experience Set

Sensai Silky Bronze Experience Set

0 kundomdömen
1530 kr / 1380 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Sensai Silky Bronze Experience Set det ultimata setet under sommarmånaderna, framhäver den solkyssta hudens lyster och skyddar och återfuktar såväl under som efter solexponeringen.
För vem? Passar alla hudtyper.

Egenskaper: Skydda huden från UVA- och UVB-strålning med Silky Bronze Cellular Protective Cream for Face (SPF50) i originalstorlek och Silky Bronze Cellular Protective Cream for Body (SPF30) i resestorlek samt skapa en strålande silkeslen solbränna med Silky Bronze Self Tanning for body i resestorlek. Bibehåll din solkyssta hud och dess lyster med Silky Bronze Soothing After Sun Repair Emulsion i resestorlek.

Sensai Silky Bronze Experience Set innehåller:


- Silky Bronze Cellular Protective Cream for Face (SPF50) 50ml
- Silky Bronze Cellular Protective Cream for Body (SPF30) 50ml
- Silky Bronze Soothing After Sun Repair Emulsion 20ml
- Silky Bronze Self Tanning for body 20ml


Läs mer
Stäng

Om märket

För dig som vill uppleva kejserlig skönhet. Det vill säga silkeslen hud, mycket lyster, vacker makeup och fantastiska dofter. SENSAI, med sina rötter från Japan är ett exklusivt och världsledande varumärke inom professionell hudvård, hårvård och makeup och är helt ensamma med Koishimaru-silke som ingrediens. 

Framgångssagan började i klostret Kanegafushi, i Japan. När körsbärsträden stod i blom samlade munkarna in silkeskokongerna efter att årets fjärilar hade lämnat. I väveriet drog kvinnorna ut trådar ur kokongerna som de tvinnade till len silkestråd. Medan de vävde föll ett fint, skimrande puder från silkestrådarna på deras händer. När det senare skulle tvättas bort upptäckte kvinnorna att pudret löddrade. Och deras händer blev lika mjuka och lena som silket de vävde. Detta blev starten för Kanebo Cosmetics som idag är ett av världens ledande kosmetikföretag med många olika varumärken. SENSAI är deras mest lyxiga och high end som är till för dig som bara nöjer dig med det bästa.

Silket är hudens fuktbomb
Förr i tiden fick silket enbart bäras av den japanska kejsarfamiljen. Men efter att ha tagit ett flertal patent är SENSAI nu det enda företaget i världen som får använda Koishimaru-silke. Idag vet vi nämligen att silke är speciellt rikt på protein och att det har en förmåga att bevara precis den mängd fukt vår hud behöver. Silket stimulerar nämligen produktionen av hyaluronsyra som har en förmåga att binda fukt upp till 1000 gånger sin egna vikt. Dessutom matchar silket vår egen huds pH värde på 5,5 vilket är grunden till en problemfri hud.

En hudvårdsritual från japanska skönhetstraditioner.
SENSAI kobinerar idag högteknologisk forskning med gamla orientaliska hudvårdstraditioner. För att ge din hud de bästa förutsättningarna är det därför viktigt att SENSAIs produkter appliceras med deras berömda SAHO-ritual i tre specifika steg. Läs mer SAHO här.

Naturliga ingredienser 
Det japanska ordet SENSAI betyder fin, delikat och välbefinnande som är tätt knutna till det japanska skönhetsidealet. De lever efter en filosofin med respekt för tidigare generationers visdom och en stor känsla för smådetaljer. Alla ingredienser är därmed baserade på naturliga ingredienser. Dessutom innehåller alla SENSAIs produkter det berömda silket.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Då Sensai ofta uppdaterar sina ingrediensförteckningar, så återkom till oss för information.

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 10621000

Liknande produkt

Andra har också köpt

Sensai Lotion Mask Pads X 15
111 kr
130 kr
10027000 1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sensai Cellular Performance Mask
701 kr
825 kr
10013000 1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Kundomdömen