SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Sisley Sisle˙a Radiance Anti-Aging Concentrate i gruppen Ansikte / Serum & olja / Pigmenterad hud hos Hudotekets Webshop (150500)
Sisley Sisle˙a Radiance Anti-Aging Concentrate

Sisley Sisle˙a Radiance Anti-Aging Concentrate

0 kundomdömen
4195 kr / 2995 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Lystergivande serum som återställer hudens naturliga, ungdomliga lyster samtidigt som det jämnar ut hudtonen och minskar pigmenteringar.

För vem? Passar alla hudtyper som önskar ökad lyster och en jämnare hudton.

Egenskaper: Lystergivande anti-age-serum som jämnar ut hudtonen, motverkar pigmenteringar och återställer ansiktets naturliga och ungdomliga lyster.
Hudytan reflekterar omkring 10% av ljuset som träffar den; övriga 90% går direkt ner i huden och förbättrar dess lyster. För att uppnå maximal ljusreflektion och brytning av ljuset måste hudytan vara slät och klar, samtidigt som stratum corneum (det yttersta hudlagret) måste vara tillräckligt tunt för att släppa igenom ljuset. Därför innehåller Sisleÿa Radiance Anti-Aging Concentrate kaktusfikonblomma och A-vitamin palmitat som optimerar hudens mottaglighet för ljus och ökar cellförnyelsen.
För att bevara denna strålande effekt är det viktigt med en välfungerande mikrocirkulation. En kombination av essentiella oljor hjälper till att stimulera cirkulationen och återställa hudens naturliga, hälsosamma lyster.
Serumet ger även en jämnare hudton med mindre bruna fläckar och pigmenteringar. Med åldern är det vanligare med lokal hyperpigmentering så serumet arbetar på 3 sätt för att motverka uppkomsten av mörka fläckar: det reglerar syntesen av mörkt melanin; det motverkar den förvärrande effekt som fria radikaler har på melaninproduktionen, och det verkar kraftfullt lugnande för att motverka inflammatoriska processer som kan stimulera produktionen av melanin. Kombinerat leder detta till en jämnare hudton och en vackrare hud.
Redan efter fyra veckor kan man se fantastiska resultat, då huden ser fräschare och mer strålande ut. Intensiteten hos mörka fläckar minskar synligt och pigmenteringar jämnas ut. Huden blir slätare och får ett ungdomligare utseende med en livfull lyster.

Aktiva ingredienser:
- Alkekengi Calyx: Skyddar mot fria radikaler.

- Extrakt av kaktusfikonblomma: Ökar cellförnyelsen.

- Essentiella oljor av rosenträ, pelargon och lavendel: Stimulerar mikrocirkulationen. Verkar rengörande och lugnande.

- Vitt mullbär, scutellaria, nasturtium: Ljusar upp huden och hindrar enzymet tyrosinase, vilket minskar melaninproduktionen.

- Vitt kransbär: Lugnar och verkar antiinflammatoriskt.

- A-vitamin: Förnyar huden.

Användning: Används morgon och kväll på rengjord hud. Applicera över ansikte, hals och dekolletage. Används ensam eller under ansiktscreme. För att bevara en jämn hud, använd alltid solskydd när du vistas i solljus.

Storlek:
30 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Sisley är kvalitetsprodukter för ansikte, kropp och hår. I sortimentet finns även parfymer och en fullständig makeupserie. Sisley baseras på aromaterapi och fytoterapi, vilket innebär att man använder naturliga växtextrakt och eteriska oljor i produkterna. Detta för att ge resultat som syns på huden, både omedelbart och långsiktigt. En av alla fördelar med eteriska oljor är att de är naturligt konserverande, vilket innebär att tillsatta konserveringsmedel kan minskas.

Sisley är ett franskt familjeägt märke och grundades av Hubert d’Ornano år 1976. Han specialiserade sig på fytokosmetologi och blev då en pionjär inom änmet, eftersom att trenden med essentiella oljor ännu inte hade kommit till Europa. Idag finns Sisley hos väl utvalda återförsäljare världen över och har en stor skara trogna användare.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 150500

Andra har också köpt

till toppen

Kundomdömen