SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Skönhet- och hudvårdskalendrar

En julkalender, eller adventskalender - kärt barn och många namn, ger dig 24 härliga anledningar att räkna ner till julafton. Här har du kalendrar fulla med skönhet och glädje att njuta av, som en Gott & Blandat-påse fast med skönhet! Är du en person som lyckas hålla dig till att öppna en lucka om dagen eller sliter du upp alla med en gång? Oavsett finns det ju inget så pirrigt som att öppna en julkalender!

Vår adventskalender 


Även i år kan du räkna ner dagarna till jul med Hudotekets egna lyxiga julkalender. Här finner du 24 stycken luckor fyllda med favoriter, bästsäljare och kanske just för dig nya produkter för ansikte, hår och kropp. Givetvis finns det några godingar i ordinarie storlek!

Förra året lanserades denna dyrgrip, med en ståtlig layout över vår salong och butik i Jönköping. I år vågar vi nog påstå att vi har en ännu bättre upplaga - maxad med produkter till ett värde av hela 5117 kr. Kalendern blir er från och med den 12e oktober - men först till kvarn!
Vi har endast ett ex antal av denna utgåva. För att inte missa någon härlig sneekpeak eller riskera att glömma detta datum, signa upp dig på våra nyhetsbrev. Själva kalendern kan du sedan spara och använda som förvaring för makeup-tillbehör, hårsnoddar och annat. Återanvändning som dessutom är snygg - sådant gillar vi! 

Sagt om Hudotekets kalender, 2020:

"Det är en härligt gedigen kalender som andas kvalitet i varenda hörn. Detta är en riktig pärla!"
- Femina

"En ljuvlig kalender!"
- ELLE

"Årets bästa skönhetskalender för hudvårdsnördar!"
 - Margareta Grääs, makeupartist och influenser.


Vilken kalender ska du välja?


Tycker du det är svårt att botanisera i alla skönhetskalendrar? Det fina med att  detta upplägg är att du köper en produkt - men får 24 st på köpet. Så varför inte passa på att testa något du inte provat innan?
Kanske kan Babors julkalender  fylld med ampuller förbli din nya hudvårdsrutin? Varje ampull innehåller naturligt aktiva ingredienser, designade att ta sig an olika hudproblem. Det finns en ampull för varje hudönskning,som Babor själva så fantastiskt uttrycker det.  

Du vet väl om att du kan göra en gratis hudanalys hos oss, där våra auktoriserade hudterapeuter hjälper dig hitta produkter (och adventskalendrar) som passar just dig!
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke
Babor Hudoteket Sensai
Kategori:
Ampuller & kurer
3 artiklar
Hudotekets Julkalender 2021
1495 kr
kalenderhudo21
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Babor Adventskalender 2021
899 kr
400828
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sensai Calender Gift box
2550 kr
34557
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop