eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Solskydd & Cityskydd

Här hittar du alla skyddande solskyddsprodukter och solcremer för både ansikte, kropp och hår. Givetvis kan vi vistas i solen och ta del av den viktiga D-vitaminen, men för att vara säker på att inte bränna sig är det bra att skydda sig med en solskyddprodukt. Filtrera gärna så du får fram den konsistens du föredrar, om du vill välja vilket UV-filter solskyddet innehåller eller om du kanske letar efter solskydd för barn. 

Kemiskt och fysikaliskt UV-filter

Det finns två olika sorters UV-filter, kemiskt UV-filter och fysikaliskt UV-filter. Det fysikaliska solfiltret består av titaniumdioxid eller zinkoxid och filtret lägger sig som en spegel på huden som reflekterar bort strålarna. Detta typ av UV-filter brukar gillas av personer med torr, känslig hud eller hud med rosacea då den lägger sig som en barriär på huden och upplevs rikare i sin konsistens. 

Det kemiska solfitret oskadliggör uv-strålarna inne i huden genom en kemisk reaktion. Solcremer med kemiska solfilter känns oftast lättare i konsistensen och går in snabbare i huden. Därför kan dessa vara att föredra för en hud med fet hud, kombinerad hud eller för den med orenheter. 

Oftast innehåller solcremerna av blandning av en kombination av de båda för att ta del av fördelarna hos de olika filtren. Givetvis kan man känna sig fram för att hitta ett solskydd som känns bra för dig, inget är rätt eller fel. 

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke
Babor bareMinerals Beauté Pacifique Biodroga MD Bioline Carita Clarins Comfort Zone Davines Decléor Dermaceutic Dermalogica Elemis Elizabeth Arden PRO Eneomey Evy Technology Solskydd Exuviance Filorga Medik8 Mesoestetic Murad Nannic PCA Skin Sensai Skin Regimen
Avdelning:
Ansikte Barn Hår Kombinerad ansikte & kropp Kropp Makeup
UV-filter:
Fysikaliskt UV-filter Kemiskt UV-filter Kombinerat UV-filter
Kategori:
After Sun BB, CC, DD - cream Dagcreme Foundation Pre Sun Solskydd
Hudtyp:
Alla hudtyper Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Oren hud Pigmenterad hud Rosacea Torr hud
82 artiklar
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop