SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Spaweekend VOX Hotell i gruppen Behandlingar / Spaweekend hos Hudotekets Webshop (spaw3)
Spaweekend VOX Hotell
Spaweekend VOX Hotell
Spaweekend VOX Hotell
Spaweekend VOX Hotell
Spaweekend VOX Hotell
Spaweekend VOX Hotell

Spaweekend VOX Hotell

Boka en spaweekend mitt i Jönköping. Perfekt för dig som gillar att bo mitt city, äta gott och vill kombinera detta med ett besök och behandling på Hudoteket salong. När du bokar ett spaweekendpaket ingår en natt i vald rumstyp med Kockens val av meze (ca 3-4 mindre rätter som kombineras till en middag) på VOX Hotell och en 50 minuters skön behandling samt 10 % rabatt på produkter i Hudotekets butik.

På Vox Hotel finns det 143 rum, allt från sviter och deluxerum med utsikt över Vättern till mindre dubbelrum. De finns ett gym med sjöutsikt som är öppet dygnet runt för gäster. De modernt inredda rummen har regndusch och platt smart-TV med internet. WiFi är gratis och det finns bagagerum. Här bor du 100 m bort från Hudoteket, 600 meter från Jönköpings centralstation och 3,5 km från Elmia-mässan. Det centrala läge gör att du har nära till butiker, restauranger och nattliv. Hotellet ligger 400 meter från Jönköpings Länsmuseum och 2 km från köpcentret A6. Jönköpings flygplats ligger 10 km bort. Pris på rummen beror på datum och tillgänglighet.

Standardrum
- från 1645 kr / per person
Ett dubbelrum med sköna sängar som passar de flesta resenärer. Regnskogsdusch, precis som i alla våra rum, Smart-TV och AC. Våra Standardrum har håller hög standard. Rummen vetter mot vår baksida eller mot city. 

Deluxerum -
från 1793 kr / per person
Boka ett rum med utsikt! Lär känna Vättern från sjätte våningen, där är det bara golv-till-tak-fönster som skiljer dig från utsikten över sjön. Du ser till och med vattnet från badrummet. Ta med någon du tycker om!

Balcony Suite -
från 2018 kr / per person
2 rum och en balkong, gästtoalett och badrum med både dusch och badkar. Se våra sviter som din egen lägenhet, ditt lugn och ro eller din tillflyktsord. Fantastiska sängar, badkar och massor av kvadratmeter. Och utsikten - den är ganska unik i Jönköping.

Vox Grand Suite 
- från 4868 kr / per person
Vårt hörnrum på sjätte våningen har två rum, 80 kvadratmeter, en modern öppen spis, egen bastu och en utsökt utsikt över Vättern och Jönköping.

_______________________

Behandling ingår på Hudoteket Salong
I ditt weekendpaket ingår en 50 minuters behandling hos oss på Hudoteket. Vi är en komplett skönhetssalong i vackra, vilsamma lokaler bara 100 meter från VOX Hotell. Vi erbjuder en rad olika behandlingar och du väljer själv om du vill njuta av exempelvis en skön ansiktsbehandling, eller varför inte en avkopplande massage? Välj fritt mellan behandlingarna nedan:

Spaweekend Ansikte – en rengörande och vårdande ansiktsbehandling med produkter anpassade efter din hudtyp. Du får rengöring, peeling, porrengöring/lätt ansiktsmassage och en avslutande mask. 

Spaweekend Kropp – en skön och avkopplande helkroppsmassage där vi använder aromatiska oljor.

Spaweekend Massage – klassisk hel/delkroppsmassage

Spaweekend Makeup – här får du en personlig makeuprådgivning samt en fin makeup lagd.

_______________________

Bokning
Ditt weekendpaket bokar du enkelt via oss på Hudoteket. Ring 036-12 06 66 eller maila till salong@hudoteket.se så hjälper vi dig. Mailar du till oss vänligen svara på nedanstående.

* Vilket datum vill du/ni vill komma
* Vilken behandling önskar du/ni boka
* Vilket rum på VOX Hotell önskar ni boka
* Vilken tid mellan kl 17:00-22:00 vill ni äta middag
* Eventuella allergier

VOX Hotell löser alla matallergier utan problem. Husdjur får ej medtas då det kan finns andra hotellgäster med pälsallergi. Parkeringshus finns precis bredvid hotellet. Incheckning är tidigast kl. 15:00 och utcheckning är senast kl. 11:00. 
från 1 natt
Antal: 
Lägg i varukorg
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop