SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Finalisterna i Swedish Beauty Awards 2019

Swedish Beauty Awards är Sveriges största tillställning för skönhet och kosmetik. Varje år går detta av stapeln och där koras särskilda skönhetsprodukter som utmärkt sig under året. Vi kan gladeligen berätta att flertalet av nomineringarna finns hos oss på Hudoteket!

swedish beauty awards


Vad innebär Swedish Beauty Awards?


För att kunna delta i tävlingen måste man ha lanserat en ny produkt under föregående år, därefter är det upp till en jury att utse vilken av dessa nylanseringar som är något alldeles extra, i form av nytänkande inom produkt och design bland annat. 

Juryn som utser bidragen gör ett mycket noggrant arbete. De får med sig produkterna hem för att under fyra månader prova, lukta och känna om den uppfyller sitt löfte. Efter provtiden sammanställs rösterna, och för att understrycka objektiviteten hos juryn väljer man här att stryka den högsta poängsiffran samt den lägsta. Detta för att få ett så rättvist resultat som möjligt. 

Nominerade 2019


Här nedan kan du ta del av de nominerade som finns i vårt sortiment. Som ni förstår är det en kräsen, noggrann, skara som valt ut just dessa produkter bland hundratals andra - att bara vara nominerad är alltså en vinst i sig! För att läsa mer om respektive produkt klickar du på namnet.

Kategori: Hår


Kategori: Ansiktsbas



swedish beauty award


Kategori: Kroppsvård


swedish beauty award
         






Kategori: Mascara


Sensai - Lash Volumiser 38°c Mascara

                                                                 












Kategori: Ansiktsvård 200-400 kr


Filorga - Oxygen-Peel 
REN Clean Skincare - Ready Steady Glow Daily AHA Tonic
Verso Skincare - Acne Deep Cleanse

swedish beauty awards

Kategori: Ansiktsvård 400-700 kr



Dermalogica - Calm Water Gel
Elemis - Pro-Collagen Rose Cleansing Balm
Skin Regimen - Enzymatic Powder

swedish beauty award

Kategori: Ansiktsvård över 700



Dermalogica - Rapid Reveal Peel
Sensai - Extra Intensive 10 Minute Revitalising Pads
swedish beauty award

Kategori: Serum


Dermalogica - BioLumin-C Serum
Medik8 - Crystal Retinal 6
Skin Regimen - 1.85 HA Booster

swedish beauty award

swedish beauty award

 

 

 





Kategori: Årets innovation

 

Mesoestetic - Melan tran3x concentrate












Här kan du ta del av mer information kring tävlingen och dess upphovsmakare. 

Vi önskar samtliga tävlande ett stort lycka till och håller tummarna! 

Visa kommentarer
Produkterna till: Finalisterna i Swedish Beauty Awards 2019
De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: RSLjLh (motverkar spam)