SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Vinnarna i Swedish Beauty Awards

Äntligen har vinnarna korats i årets upplaga av Swedish Beauty Awards. Många produkter har utmärkts sig under året som gått och vi har flera av vinnarna här hos oss på Hudoteket.

swedish beauty award


Det var med spänd förväntan vi väntade in resultatet, hur skulle det gå? Vi är otroligt stolta över alla våra märken och dess egenskaper så när de lovordats lite extra blir vi såklart jätte glada! Nedan ser ni en lista av juryns motivering till några av vinnarna.

Vinnare, kategori: Årets Serum över 600 kr




Medik8 - Crystal Retinal 6 Cream

Med motivering:
En riktig glow-bomb får du med dessa droppar som ger effekt både på direkten och på lång sikt. Den hudrenoverande ingrediensmixen är smart förpackad i skyddad flaska och så fiffigt formulerad att den fungerar fint även på en känslig hud.

Vinnare, kategori: Årets Ansiktshudvård 200-400 kr




Verso Skincare - Acne Deep Cleanse


Med motivering:
En superhjälte i kampen mot plitor för både mosiga tonåringar och tuffa brudar. En modern och effektiv formula som inte torkar ut gör denna till vårt 1:a val.


Vinnare, kategori: Årets Ansiktshudvård 400-700 kr


ELEMIS - Pro-Collagen Rose Cleansing Balm


Med motivering:

En mild och effektiv rengörning som förser huden med näring och gör den ren, mjuk och skinande. Med sin härliga doft av lyxiga engelska rosor, underbar textur och lyxig förpackning ges även en härlig spaupplevelse.

Vinnare, kategori: Årets Ansiktshudvård över 700 kr




Dermalogica - Rapid Reveal Peel


Med motivering:
Snabbverkande och smart förpackad hemmabehandling som kickar ingång cellförnyelsen och lockar fram slät, spänstig hud med fantastisk lyster. Hur bra som helst!

Vinnare, kategori: Årets Mascara




SENSAI - Lash Volumiser 38°c Mascara


Med motivering:
Snabbt och enkelt ger denna mascara fransarna en snygg böjning med både längd och volym. Mascaran sitter dessutom på plats hela dagen och tvättas enkelt av med varmt vatten tack vare sin unika formula.

Vinnare, kategori: Årets Kroppsvård över 200 kr




M Picaut Swedish Skincare - Amazing Effortless Body Peel Mask


Med motivering:
En dryg kroppsrenovering på tub som förvandlar krackelerat krokodilskinn till sammetslen och återfuktad hud – utan synbar ansträngning.

Vinnare, kategori: Årets Ansiktsbas över 250 kr




Peter Thomas Roth - SKIN to DIE FOR - No-Filter Mattifying Primer & Complexion Perfector


Med motivering:
En sidenlen liten goding vars inbyggda instafilter verkar utan att synas för att ge perfekt drömhy som varar från morgon till midnatt.

Här finner du samtliga segrare från Swedish Beauty Awards.
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Vinnarna i Swedish Beauty Awards
Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om elva starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Beautytrender 2024

Slugging, glossig makeup och haircycling är bara några av 2024 års skönhetstrender. Vi berättar allt du behöver veta om årets viktigaste skönhetsmåsten!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: p3f63e (motverkar spam)