eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Vinnarna i Swedish Beauty Awards

Äntligen har vinnarna korats i årets upplaga av Swedish Beauty Awards. Många produkter har utmärkts sig under året som gått och vi har flera av vinnarna här hos oss på Hudoteket.

swedish beauty award


Det var med spänd förväntan vi väntade in resultatet, hur skulle det gå? Vi är otroligt stolta över alla våra märken och dess egenskaper så när de lovordats lite extra blir vi såklart jätte glada! Nedan ser ni en lista av juryns motivering till några av vinnarna.

Vinnare, kategori: Årets Serum över 600 kr
Medik8 - Crystal Retinal 6 Cream

Med motivering:
En riktig glow-bomb får du med dessa droppar som ger effekt både på direkten och på lång sikt. Den hudrenoverande ingrediensmixen är smart förpackad i skyddad flaska och så fiffigt formulerad att den fungerar fint även på en känslig hud.

Vinnare, kategori: Årets Ansiktshudvård 200-400 kr
Verso Skincare - Acne Deep Cleanse


Med motivering:
En superhjälte i kampen mot plitor för både mosiga tonåringar och tuffa brudar. En modern och effektiv formula som inte torkar ut gör denna till vårt 1:a val.


Vinnare, kategori: Årets Ansiktshudvård 400-700 kr


ELEMIS - Pro-Collagen Rose Cleansing Balm


Med motivering:

En mild och effektiv rengörning som förser huden med näring och gör den ren, mjuk och skinande. Med sin härliga doft av lyxiga engelska rosor, underbar textur och lyxig förpackning ges även en härlig spaupplevelse.

Vinnare, kategori: Årets Ansiktshudvård över 700 kr
Dermalogica - Rapid Reveal Peel


Med motivering:
Snabbverkande och smart förpackad hemmabehandling som kickar ingång cellförnyelsen och lockar fram slät, spänstig hud med fantastisk lyster. Hur bra som helst!

Vinnare, kategori: Årets Mascara
SENSAI - Lash Volumiser 38°c Mascara


Med motivering:
Snabbt och enkelt ger denna mascara fransarna en snygg böjning med både längd och volym. Mascaran sitter dessutom på plats hela dagen och tvättas enkelt av med varmt vatten tack vare sin unika formula.

Vinnare, kategori: Årets Kroppsvård över 200 kr
M Picaut Swedish Skincare - Amazing Effortless Body Peel Mask


Med motivering:
En dryg kroppsrenovering på tub som förvandlar krackelerat krokodilskinn till sammetslen och återfuktad hud – utan synbar ansträngning.

Vinnare, kategori: Årets Ansiktsbas över 250 kr
Peter Thomas Roth - SKIN to DIE FOR - No-Filter Mattifying Primer & Complexion Perfector


Med motivering:
En sidenlen liten goding vars inbyggda instafilter verkar utan att synas för att ge perfekt drömhy som varar från morgon till midnatt.

Här finner du samtliga segrare från Swedish Beauty Awards.
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Vinnarna i Swedish Beauty Awards
Så maxar du beachhåret

Planeras det långa dagar på stranden följt av en after beach på kvällen? Med bra produkter för håret kan du gå direkt från vattenbrynet och till festen. Vi ger dig tipsen så att du kan maxa beachhåret.

Beauty på beachen - produkter som håller för strand och bad

Sommartider brukar innebära en hel del tid på beachen. Därför fokuserar vi i detta inlägg på bra produkter som håller för bad och lek samtidigt som du får en återfuktad hy som håller UV-strålarna i schack.

Intimt med DeoDoc

Hudoteket har haft finbesök av systrarna Hedieh och Hasti Asadi, grundarna till DeoDoc. DeoDoc är varumärket som fokuserar på bra och vårdande produkter samt rakprodukter för intimområdet.Vi passade på att ställa några frågor för att lära känna systrarna och varumärket lite bättre. Visste du exempelvis att vi har precis likadana svettkörtlar i intimområdet som vi har under armarna?

Piffa din perfekta sommarkropp

Är du redo för sommaren? Klart du är! Inget är mer vackert än en människa som med självsäkerhet bär upp sin kropp. Sommaren är dessutom bästa tiden att göra det på. Ta fram din lyster och visa upp mjuka, smidiga ben. Nu är det dags att piffa till din perfekta sommarkropp!

Packa lätt med multiprodukter

Multiprodukter är otroligt smidigt, inte bara under semestertider. Har du ont om plats i badrummet? Ska du resa bort och vill få plats med allt i en väska? Söker du efter en smidigare skönhetsrutin? Då är multiprodukter något för dig.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: k2Uy8n (motverkar spam)