eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Vinnarna i Swedish Beauty Awards

Äntligen har vinnarna korats i årets upplaga av Swedish Beauty Awards. Många produkter har utmärkts sig under året som gått och vi har flera av vinnarna här hos oss på Hudoteket.

swedish beauty award


Det var med spänd förväntan vi väntade in resultatet, hur skulle det gå? Vi är otroligt stolta över alla våra märken och dess egenskaper så när de lovordats lite extra blir vi såklart jätte glada! Nedan ser ni en lista av juryns motivering till några av vinnarna.

Vinnare, kategori: Årets Serum över 600 kr
Medik8 - Crystal Retinal 6 Cream

Med motivering:
En riktig glow-bomb får du med dessa droppar som ger effekt både på direkten och på lång sikt. Den hudrenoverande ingrediensmixen är smart förpackad i skyddad flaska och så fiffigt formulerad att den fungerar fint även på en känslig hud.

Vinnare, kategori: Årets Ansiktshudvård 200-400 kr
Verso Skincare - Acne Deep Cleanse


Med motivering:
En superhjälte i kampen mot plitor för både mosiga tonåringar och tuffa brudar. En modern och effektiv formula som inte torkar ut gör denna till vårt 1:a val.


Vinnare, kategori: Årets Ansiktshudvård 400-700 kr


ELEMIS - Pro-Collagen Rose Cleansing Balm


Med motivering:

En mild och effektiv rengörning som förser huden med näring och gör den ren, mjuk och skinande. Med sin härliga doft av lyxiga engelska rosor, underbar textur och lyxig förpackning ges även en härlig spaupplevelse.

Vinnare, kategori: Årets Ansiktshudvård över 700 kr
Dermalogica - Rapid Reveal Peel


Med motivering:
Snabbverkande och smart förpackad hemmabehandling som kickar ingång cellförnyelsen och lockar fram slät, spänstig hud med fantastisk lyster. Hur bra som helst!

Vinnare, kategori: Årets Mascara
SENSAI - Lash Volumiser 38°c Mascara


Med motivering:
Snabbt och enkelt ger denna mascara fransarna en snygg böjning med både längd och volym. Mascaran sitter dessutom på plats hela dagen och tvättas enkelt av med varmt vatten tack vare sin unika formula.

Vinnare, kategori: Årets Kroppsvård över 200 kr
M Picaut Swedish Skincare - Amazing Effortless Body Peel Mask


Med motivering:
En dryg kroppsrenovering på tub som förvandlar krackelerat krokodilskinn till sammetslen och återfuktad hud – utan synbar ansträngning.

Vinnare, kategori: Årets Ansiktsbas över 250 kr
Peter Thomas Roth - SKIN to DIE FOR - No-Filter Mattifying Primer & Complexion Perfector


Med motivering:
En sidenlen liten goding vars inbyggda instafilter verkar utan att synas för att ge perfekt drömhy som varar från morgon till midnatt.

Här finner du samtliga segrare från Swedish Beauty Awards.
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Vinnarna i Swedish Beauty Awards
HEV-ljus

På senare tid har det pratats allt mer om High Energy Visible Light, även kallat HEV-ljus och högenergiljus. Forskning har visat att HEV-ljuset påverkar såväl hudens tillstånd som vår sömn. Vad innebär då HEV-ljus och kan man undvika det?

Cityskydd – ett perfekt UV-skydd till vardags

Miljöföroreningar kan göra mycket skada, inte bara på vår planet utan också på vår hud och vårt välmående. Dessa partiklar svävar runt i storstäder, landsbygden och även i hemmet.

Spana in vårens nyheter

I och med solens välkomnande strålar passar vi på att visa upp de nyheter som blänker lite extra hos oss just nu. Söker du ett skimrande glow som framhäver dina kindben eller kanske något som utmärker dina läppar och ögon? Spana in vårens nyheter hos oss!

Vinnarna i Swedish Beauty Awards

Äntligen har vinnarna korats i årets upplaga av Swedish Beauty Awards. Många produkter har utmärkts sig under året som gått och vi har flera av vinnarna här hos oss på Hudoteket.

Peeling – vägen till glow och slätare hud

Peeling är vägen till en friskare och mer strålande hud. En peeling hjälper huden på olika plan, men i grund och botten har de samma funktion – att ta bort döda hudceller och ta fram den fina, friska huden som gömmer sig där under.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: ueBR2B (motverkar spam)